Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung S5230 vagy Nokia 6300?

Samsung S5230 vagy Nokia 6300?

Figyelt kérdés

Melyiket válasszam a kettő közül?

Érveket is várnék, meg telefontulajdonságokat. Például gyakori-e a Samsungnál a lefagyás, milyen gyorsan reagál az érintésre, mennyire gyors, meddig bírja töltés nélkül átlagos használat mellett.

De jöhet más jó és rossz tulajdonság is! :)

Nokiánál meg arra lennék kíváncsi, hogy milyen a hangszórója, meddig bírja töltés nélkül átlagos használat mellett, de ide is írhattok tulajdonságokat! :)

Melyiket éri meg jobban megvenni?

2010. febr. 17. 15:34
 1/4 anonim válasza:
nekem eddig 6300-ám volt. szerintem nagyon jó kis telefon. képeket is nagyon szépeket csinál. és szerettem. a legjobb az volt benne hogy nem kellett hozzá venni nokia adatkábelt csak simán rádugtam egy USB-re és már pakolhattam is rá a zenéket,képeket :) Barátnőmnek van s5230-a és néha a tologatással van problémája. de arra nem lehet rátölteni témákat. a nokiára viszont bármilyet izlés szerint tölthetsz rá. remélem segítettem :)
2010. febr. 17. 16:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is nokia 6300-asom van, de nemsokára kapok samsung s5230-at [wííí]

Az s5230ról: Nekem az eladó mondta, h a samsungok mind sz@rok de ez a telefon nagyon jó :)

A 6300ról: Jó a hangszórója, mivel nekem van ennél jobb mobom is nem nagyon használom ezt, de volt már mikor elfelejtettem kikapcsolni, és 4-5 nap múlva sem merült se, sőt még a legalacsonyabb fokon se volt az akkuja :), én számítógéppel bluetoothal "kapcsolom" össze és úgy teszem át a zenéket, képeket, videókat.

De így nem jut eszembe vmi nagyon különös, viszont képeket szépeket csinál, ahhoz képest h csak 2 megapix [mondjuk samsung 3.15]

De ha akarsz vmit megtudni irj :)

2010. febr. 17. 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem samsung s5230-as van. Én teljesen megvagyok vele élegedve. Kérdéseidre válaszolva:

- egyszer se fagyott még le nálam

- érintésre is gyorsan reagál (kikel tapasztalni...ha nem nyomod megfelelő erővel persze h nem fog reagálni, nem kell tőlle félni:D)

- gyorsnak is gyors:)

- töltés nélkül elég sokáig bírja

Még néhány dolog: kamerája 3,2Mpixeles (jó képeket csinál) mosolyfelismerő funckió is van benne, belső memóriája 50Mb amit lehet bővíteni. nagyon jól szól szerintem (mármint zenére gondolok) Nekem bejött:-)

S5230: [link]

Nokia 6300: [link]

2010. febr. 17. 17:14
 4/4 anonim válasza:
Üdv. Nekem S5230 van. Amire kell tökéletesen megfelel. Érintője megfelelő, rendszere stabil, nálam még nem fagyott le egyszer sem. As akksija messze az egyik legjobb. A hatalmas kijelzőhöz képest, normál használat mellett kb. hetente töltöm.
2010. febr. 20. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!