Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefoncserére van lehetőségem...

Telefoncserére van lehetőségem. Mi a te véleményed?

Figyelt kérdés

Eddig egy Samsung 2121b nevezetű bunkofonnal nyomultam, de a szolgáltatónál most van lehetőségem egy okosfonra. Nulla vagyok ez ügyben, kézbe se vettem eddig, túl gyakran igényem sincs rá, azt a havi 2-3 napot leszámítva, mikor városon kívül vagyok, eddig a PC minden igényemet kielégítette. Amit kinéztem: LG Optimus L3 II

A tesztolvasgatáson már túl vagyok, de egyéni vélemény is érdekelne. Indulónak megállja a helyét 1ft-os telefonként, vagy nézzek mást a listából?

2015. márc. 25. 11:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Elhiszem...

Nyilván ha gazdag lennék, nem szaroznék azon, hogy melyik hiperkategóriás font vegyem meg, de különösebb szükségem nincs rá, csak praktikus lenne néha nem a 200ft-os napijegyet venni yodafonéknál... Még a mostani bunkofonomon is tudtam minimális netet csiholni, (lehúztam rá egy operát, amit hetente újra kellett telepíteni...) amikor nagyon muszáj volt, de drágán és szart, ha ennél jobb, akkor már örülök. Egy wifi pl. kapásból megkönnyítené az életemet.

Telefon-ügyben csúnyán le vagyok maradva, az az igazság. PC-ből maximalista vagyok az anyagi kereteimen belül, azt ki is használom, de sajna elég maradi vagyok telefonból, még ott tartok, hogy az telefonálásra való :) Százezreket egyszerűen sajnálnék rá, az meg más kérdés. hogy nincs is. :)

2015. márc. 26. 09:37
 12/16 Beviz Elek ***** válasza:

Kp-ra függetlenül 70-80ért, előfizetésre pedig ennél olcsóbban is korrekt telefonokat venni.

Nekem is elég lenne egy olcsóbb telefon ha a gyári sebessége megmaradna legalább fél évig.

Most 70ért vettem egy túlárazott telefont, de elégedett vagyok vele.

Legyen a proci min 1,2-es 2 vagy 4 maggal, min 1.5 ram és normális gyártó.

Szerintem...

2015. márc. 26. 13:10
 13/16 A kérdező kommentje:
Végül: Lumia 535-re ruháztam be. Egy hete használom, kisebb fajta szerelem alakult ki köztünk, remélem ez így is marad. Két évig egy ezres havonta.
2015. ápr. 16. 20:34
 14/16 Beviz Elek ***** válasza:
Sok szerencsét hozzá, a továbbiakban is maradjon meg a szerelem:)
2015. ápr. 16. 23:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Meg fog, mert ennyiért nagyon jó vétel volt.
2015. ápr. 17. 10:33
 16/16 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom :) Már egy hét után nem értem, hogy tudtam eddig létezni nélküle?
2015. ápr. 17. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!