Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefoncserére van lehetőségem...

Telefoncserére van lehetőségem. Mi a te véleményed?

Figyelt kérdés

Eddig egy Samsung 2121b nevezetű bunkofonnal nyomultam, de a szolgáltatónál most van lehetőségem egy okosfonra. Nulla vagyok ez ügyben, kézbe se vettem eddig, túl gyakran igényem sincs rá, azt a havi 2-3 napot leszámítva, mikor városon kívül vagyok, eddig a PC minden igényemet kielégítette. Amit kinéztem: LG Optimus L3 II

A tesztolvasgatáson már túl vagyok, de egyéni vélemény is érdekelne. Indulónak megállja a helyét 1ft-os telefonként, vagy nézzek mást a listából?

2015. márc. 25. 11:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Régi és vacak. Bár 1 forintért nem lehet csodát várni.

Milyen teletonok vannak még a listában. Hátha van ennél jobb is.

2015. márc. 25. 11:14
 2/16 anonim ***** válasza:
Ennél biztos van jobb.
2015. márc. 25. 11:37
 3/16 A kérdező kommentje:

Túl nagy igényeim sincsenek, e-mail kezelés, és hasonlók. Az aksi miatt ez a legszimpibb eddig.

Listában ami még szóba jöhet (készülékdíj nélküliként):

Vodafone smart 4 mini

Samsung galaxy young 2 NFC

A többi bunkofon, nem is sorolom.

2015. márc. 25. 12:43
 4/16 anonim ***** válasza:
ha lehet, mindig a legújabbat, abból is a legjobbat..
2015. márc. 25. 12:44
 5/16 A kérdező kommentje:
Igazából nem is terveztem telefont cserélni, de mivel előfizetésre váltok, és van ez a lehetőség, ezért használnám ki, de külön pénzt telefonért nem adnék jelenleg.
2015. márc. 25. 12:48
 6/16 A kérdező kommentje:
A legjobbat maximum egy krőzusnak :)
2015. márc. 25. 12:50
 7/16 anonim ***** válasza:
Eddig a Smart 4 mini a legértelmesebb.
2015. márc. 25. 14:02
 8/16 Beviz Elek ***** válasza:

Az olcsó okostelefonok a pénzedet nem, de a kedvedet elveszik!

Az alsókategóriájú telefonok szoftvere nincs annyira optimalizálva, gyorsan belassul, aztán vagy visszacseréled a bunkofonodra vagy pedig agyvérzést kapsz miatta.

Ha ez egy NoName gyártótól származik, akkor az eredmény hamarabb bekövetkezik,de mindemellé a képernyő tapintása/érzékelése rosszabb.

Ha okostelefont akarsz venni, akkor Samsung S széria, A széria (bár túlárazott a fémház miatt), és a többi válaszoló ad még tippeket.

Az alsókategóriással el kell felejteni a vibert, a netezgetéseket, játékokat. Egyenlőre csak max e-mailezni kellene neked, de hidd el hogy ha elkezded használni, akkor találsz nagyon jó programokat rá.

2015. márc. 25. 15:15
 9/16 A kérdező kommentje:
Tehát még 1ft-os telefonként sem éri meg, azt mondod?
2015. márc. 25. 21:21
 10/16 Beviz Elek ***** válasza:

1ft-ért megéri, adnak hozzá töltőt, azt pedig tudod használni más telefonhoz. Ezek az olcsó telók meg jók a szélben a papírlapra, esetleg ha billeg az asztal, akkor a lába alá.

Ha valóban csak e-mailezel, telefonálsz, sms-ezel, akkor jó lehet ez is, de tudni kell hogy minden program, netes használat (pl böngésző) tölti a memóriáját szeméttel és lassul a telefon...

Volt 1 ft-os telefonom, alcatel, netezésre és minden másra alkalmatlan volt. Folyton leállt a böngésző, stb

2015. márc. 26. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!