Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Motorola E 2015 vélemények?

Motorola E 2015 vélemények?

Figyelt kérdés
Milyen telefon? Mert most kinéztem emellett egy LG L90-t vagy Samsung Galaxy Ace 4-t.

2015. márc. 24. 16:18
1 2
 11/20 kérdező.. ***** válasza:
Szervizben ki tudják cserélni.
2015. márc. 24. 20:02
 12/20 A kérdező kommentje:
Értem,és ez tudom nem valami fontos kérdés,de ha pl megveszem az expansys weboldalon keresztül,esetleg lehetséges, hogy az nem magyar nyelvű(mármint a telefon)? Lehet állítani a nyelvét?
2015. márc. 24. 20:10
 13/20 kérdező.. ***** válasza:
Nem lesz magyar nyelvű.Lehet magyarosítani különböző romokkal,de nem éri meg mert attól a garancia is ugrik.De fórumon többet tudnak erről mondani: [link]
2015. márc. 24. 20:16
 14/20 A kérdező kommentje:
És olvastam,hogy a legtöbb Moto nem kapható Magyarországon,akkor ez se? És akármilyen szervízben elfogadják?
2015. márc. 24. 20:16
 15/20 kérdező.. ***** válasza:
Magyarországon nem kapható hivatalosan,de már van egy olyan szerviz ahol fogadják a motorolát is gyártói garanciával.De az expansys-al is lehet gariztatni,ők ugyanis elküldik a hivatalos márkaszervizbe és nem tart tovább mintha itthon csinálnád.
2015. márc. 24. 20:37
 16/20 anonim ***** válasza:

Lol, LG L90-et felejtsd el. Sőt, minden más telefont felejts el, egyszerűen nincs olyan, ami 42k-ért akár csak megközelítené a Moto E-t. Ennél drágábban is igazából csak a Moto G van, ami jobbnak nevezhető nála, Motorola szimplán alázza a konkurenciát alsó és középkategóriában.

Garancia/szerviz miatt nem kell aggódnod, Expansys nagyon jó üzlet és ahogy korábban írták lehet más szervizbe is vinni.

Magyar nyelv tényleg nincs rajta, ez talán hátrány lehet, de nem tartom akkora problémának, hisz ha leszedsz programokat azoknak a nyelve a fontos.

2015. márc. 24. 20:47
 17/20 A kérdező kommentje:
OK, rábeszéltetek :) Megy bele normál SIM vagy csak micro?
2015. márc. 24. 21:03
 18/20 kérdező.. ***** válasza:
Micro.:)
2015. márc. 24. 21:15
 19/20 A kérdező kommentje:
És az mit jelent,tehát az enyém olyan nagyobb normál,de láttam vmi videót amiben írja hogy 2 hely van rajta
2015. márc. 24. 21:17
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem dual simes, szóval biztos nincs két hely rajta.

Ha nagyobb, akkor vagy levágatod (pl. aluljáróban, mobilüzletben, stb, nincs 500 forint), vagy otthon levágod, én csinltam már üzletben is, ott van nekik ilyen speciális "csipeszük", de otthon is csináltam már, egy sima ollóval vágtam méretre, nem nehéz, amíg a fém nem sérül addig nem lehet elrontani.

2015. márc. 24. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!