Motorola E 2015 vélemények?
Lol, LG L90-et felejtsd el. Sőt, minden más telefont felejts el, egyszerűen nincs olyan, ami 42k-ért akár csak megközelítené a Moto E-t. Ennél drágábban is igazából csak a Moto G van, ami jobbnak nevezhető nála, Motorola szimplán alázza a konkurenciát alsó és középkategóriában.
Garancia/szerviz miatt nem kell aggódnod, Expansys nagyon jó üzlet és ahogy korábban írták lehet más szervizbe is vinni.
Magyar nyelv tényleg nincs rajta, ez talán hátrány lehet, de nem tartom akkora problémának, hisz ha leszedsz programokat azoknak a nyelve a fontos.
Nem dual simes, szóval biztos nincs két hely rajta.
Ha nagyobb, akkor vagy levágatod (pl. aluljáróban, mobilüzletben, stb, nincs 500 forint), vagy otthon levágod, én csinltam már üzletben is, ott van nekik ilyen speciális "csipeszük", de otthon is csináltam már, egy sima ollóval vágtam méretre, nem nehéz, amíg a fém nem sérül addig nem lehet elrontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!