Vélemények: Lenovo G510 Black 59-433055 FD?
Sziasztok!
Nézegettem a laptopok között, és ezt találtam a legerősebbnek. Amire szeretném használni: iskolában informatika szakra járok, szóval programozás és miegymás; meg játszani is itthon, vagy haveréknál (nem magas gépigényű játékokra gondoltam, hanem amik lowon elmennek 20-30 fps körül min.); és ha egyes játékoknál bírja, akkor videózás is. Szerintetek megéri az árát?
Jah és persze a link: [link]
(16/F)
A benchmark azt mutatja, hogy az adott benchmark programot hogy képes futtatni a kártya. Ettől még játékok alatt szerepelhet jobban és rosszabbul is. De az elsőnek igaza van, ha hordozni is akarod a gépet, akkor a Fujitsu jobb választás, a Lenovo tejfölöspohárból van kb.
De ha komolyabban akarsz programozni, akkor ennyiből kapnál 3-4 éves üzleti gépet, ami újkorában 4-500k Ft volt. Programozásra azok valók. Persze ebben az esetben le kell mondanod a játékról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!