Nokia Lumia 635,630 vagy esetlek Microsoft Lumia 535?
Szeretnék új telefont venni max 40-ért ennyiért meg nem igen találok jó androidos telefont amit kinéztem az a Samsug Galaxy Core 2 de 512 mb ram... Félek attól. Így hát jöttek a lumiák. (most is az van még hozzá 520) Felsorolom mi a hátrány előny nekem ti meg talán tudtok segíteni. :D
535 Előny: Vaku,Előlapi kamera, 1gb ram (ami wp-nél nem nagyon számít)
Hátrány: Régi proci vagy mi ami miatt akadozik az asphalt 8 ami simán ment az 520-on. 480p-s felvétel
630Előny: Rendes felvétel (720p)
Hátrány:Vaku, előlapi kamera meg elvileg rossz a hangzása.
635: Előny: Ua mint 630-nál
Hátrány Vaku,előlapi kamera
Esetleg akinek 635 vagy valamelyik van ezek közül legyen szíves le írni a véleményét!
Ha android kell akkor a Moto E 2015-t tudom ajánlani ami jobb ezeknél a WP-knél.
Szerintem lumia 636-ot vegyél, van 4G támogatása és 1gb ram van benne. Az 535 a snapdragon 200 miatt elég meredek vétel :)
Kedves mindig hülyeséget irkáló 23%-os!
A moto E 2015 minden téren veri a szar samsungot.Szoftverilag és hardverilag magasan.(Kiéve a ram mert 1,5Gb a szarsungban,de abból neki csak 200Mb lesz szabad míg a moto E-nek 1Gb ramja van de 500Mb szabad belőle.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!