Tegyek rá fóliát?
Két hete vettem egy Lumia 830-at. Tettem rá tokot, de nem tudom, hogy tegyek-e rá fóliát vagy nem. Azt mondják hogy karcálló. Igaz igy még az ujjlenyomatom se marad meg rajta, es nem is látszik hogy hasznalva van.
Ha a válasz igen, milyet érdemes venni?
Köszi előre is.
Köszi szépen, a gyors választ.
Megvagy vele elégedve? :). Igaz én csak 2 hete használom, de nem adnám oda semmi pénzért.:)
Nekem 3 hónapja van meg a 830-as.
Tokot vettem hozzá, fóliát is, ami mint kiderült, igazából pénzkidobás volt, mert nem raktam rá.
Eddig egy karc sincs a kijelzőn, mondjuk nem is hordom kulccsal és más dolgokkal nagyon együtt, de párszor már előfordult, hogy egy nagy maréknyi apróval volt összezárva a zsebemben, mégsem karcolódott, igyekszem rá odafigyelni...
Amúgy, elképesztő..mennyire rosszabbul néz ki, és mennyivel rosszabb a fogása tokban, mint tok nélkül...
Tokot vettem hozzá, fóliát is, ami mint kiderült, igazából pénzkidobás volt, mert nem raktam rá.
Eddig egy karc sincs a kijelzőn, mondjuk nem is hordom kulccsal és más dolgokkal nagyon együtt, de párszor már előfordult, hogy egy nagy marékny
Eddig egy karc sincs a kijelzőn, mondjuk nem is hordom kulccsal és más dolgokkal nagyon együtt, de párszor már előfordult, hogy egy nagy maréknyi apróval volt összezárva a zsebemben, mégsem karcolódott, igyekszem rá odafigyelni...
Amúgy, elképesztő..mennyire rosszabbul néz ki, és mennyivel rosszabb a fogása tokban, mint tok nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!