Internet USB-n keresztül?
Figyelt kérdés
Egy SE w705-öm van. Gyárilag kaptam hozzá egy USB kábelt, amivel ugye kapcsolatot tudok létesíteni a gép és a teló között. Ha jól tudom, akkor a kábelen keresztül lehet netezni, de ezt eddig nem sikerült beállítani: a gép kiírja, hogy ,,Nincs kapcsolta vagy korlátozott". Megpróbáltam fordítva, hogy a teló legyen a modem, tehát a telefonról szedem a netet, úgy bezzeg ment:@ Valaki tud esetleg segíteni, hogy hol kell beállítani?2010. febr. 16. 22:35
1/3 anonim válasza:
egyszerűbb ha veszel egy wifi-s routert.
2/3 anonim válasza:
1: ha a gépen nincsen net, akkor nem is tudod átvinni a telóra a netet.
2: ha sonyericsson akkor töltsd le a SE PC Suite nevü progit, ezzel tudod tökéletesen kezelgetni a gépeden a telódat -> hasznos progi
3/3 A kérdező kommentje:
Valószínű hogy beszerzek egy wi-fis routert.
Igen, van netem... A PC suite segítségével tudnék netezni a telón? Sok mindenre jó valóban, de erre azt hiszem hogy nem
2010. febr. 17. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!