Internet elérés tiltása Androidon. Hogy?
Sziasztok!
Van 1 új Androidos telefonom (Samsung Galaxy Mini). Nagyon örültem neki, amikor megvettem, de most már nem vagyok olyan boldog. Van egy alkalmazás, ami nagyon fontos nekem, de folyton kapcsolódik az internetre, hogy hülye hirdetéseket töltsön le és így elfogy az összes pénz a kártyámról. Ezért le akarom blokkolni a netkapcsot.
Ez az első androidos telefonom, úgyhogy hülye vagyok még ehhez a platform-hoz. Plíz úgy magyarázzatok el, hogy egy hülyének írtok!
Előre is köszönöm a segítségeteket !!! :)
I.
Beállítások - Vezeték nélküli és hálózatok - Mobilhálózatok - Adatok engedélyezése
esetleg, ha angol menüd van:
Settings - Wireless & networks - Mobile networks - Data enabled
-kiveszed a pipát, és le is tiltottad a mobilnetet...
II.
...Mobilhálózatok/Mobile networks - Hozzáférési pontok nevei/Access point names - itt az aktuális hozzáférési pont beállításainál APN-nél elrontasz valami beállítást ...pl: hozzáírsz egy betűt...
III.
-letöltöd a marketből a DroidWall nevű tűzfalat, és akkor testreszabhatod, melyik alkalmazás használhatja a hálózatot(wifi/3g)...
Köszönöm! Kipróbáltam az apn on-off az nagyon jól működik, 21:00, az első megoldásod tökéletesen bevált. :)
Ott van mindkettőtöknek a zöld kéz :D
Köszi!
@22:11
Tapasztalataim szerint ez nem lehet probléma. Fél évig volt androidos telefonom net nélkül, ráadásul AdFree-vel, mégis minden futott rajta gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!