Melyiket telefont válasszam: samsung galaxy s4 vs s5 mini vs iphone 4s vs nokia lumia 735 vs samsung galaxy ace 4 vs samsung galaxy alpha vs sony xperi z1 compact vs lg g2 mini sony xperia m2 vs sony xperi e3?
Figyelt kérdés
2015. márc. 22. 10:32
2/8 anonim válasza:
Androidosok közül egyértelműen Z1c, nem is értem hogy került be a listába, teljesen más kategória a többihez képest.
4/8 balogdavid2000 válasza:
hat persze hogy a lumia 735-ot ! ha nem tetszik , akkor az xperia z1 compact
5/8 anonim válasza:
Nem tudom a Z1 milyen de s4 van a batátomnak és nagyon jó
6/8 anonim válasza:
Nekem Samsung Galaxy Ace 4-em van! Imádom! ❤
8/8 anonim válasza:
Már ne is haragudjatok meg, de tekintve hogy a Samsung galaxy alpha a jelenleg kapható androidos telefonok közül ha nem is a leggyorsabb de a top 3-ban benne , van így ez szerintem nem is kérdéses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!