Szeretnék windows phone rendszerű mobilt venni, de nem tudom melyiket vegyem. Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Nekem a Lumia 735 eléggé bejön, de nem vagyok annyira jártas a windows rendszerű mobilokban, ezért nem tudom,valamilyen jó középkategóriás vagy esetleg nem olyan drága felsőkategóriás mobilt szeretnék. Segítsetek!2015. febr. 13. 17:06
1/6 anonim válasza:
Miért szeretnél Windows phone-t?
2/6 anonim válasza:
Jo kis telefon a 730, ha van penzed ra akkor Lumia 930-at vegyél.
Nekem Lumia 925 van, teljesen megvagyok vele elégedve, csak ajánlani tudom.
3/6 anonim válasza:
Szerencsére a felsőkategóriás Windows telefonok sem tartoznak a legdrágábbak közé. :)
A csúcsmodellek 100 000 ft körül vannak:
- Nokia Lumia 930
- Nokia Lumia 1520
Középen 60 - 80 000 ft környékén:
- Nokia Lumia 735 (vagy a 830-as, de szerintem nem tud annyival többet, mint amennyivel többe kerül)
- Nokia Lumia 1020
4/6 meszike91 válasza:
Minimum egy giga ram legyen benne, ha ez megvan akkor már nem nagyon nyúlhatsz mellé. A legjobb a Nokia/Microsoft.
5/6 anonim válasza:
Nekem lumia 520 nem rossz vanak rajta jó alkalmazások de vanak rajta szarok is illetve wp nèhány hülyesège bosszant.
6/6 anonim válasza:
attól függ mennyit szánnál rá
szerintem az adott kategóriában ezek a legjobbak
belépőkategóriás: 530
alsó kategóriás: 535, 625, 635
középkategóriás: 735, 830
felső kategóriás: 930, 1520
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!