Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4s-t megéri venni ennyiér?

Iphone 4s-t megéri venni ennyiér?

Figyelt kérdés
kéne egy nem túl nagy méretű telefon pl a 4s 60ezerér van megéri ennyiért venni? mennyire lehet ma még használni és szilikon tokkal mennyire véd a törés ellen? TARIFA

2015. márc. 21. 16:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
hülyeséget ne beszélj, nincs semmi baja a wifinek, lehet a routered régi
2015. márc. 22. 19:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez nem hulyeseg, az iphone4s-nel ez amolyan nepbetegseg. De nekem aztan edesmindegy, ha nem mukodik MIVEL HASZNALTAN akarja venni gondolom akkor igy jart. Hasznalt telonal boven benne van a pakliban. Es is beneztem a 4s-el, ket hetig ment rajta a wifi, melengetessel meg egyszer ketszer vissza tudtam hozni se mostanra teljesen kiszurkult a wifi jel es a szervizben is azt mondtak hogy kuka. Vettem inkabb ujan 5s-t. Nezz csak utana a netem hogy milyen aranyban wifi hibasak!!
2015. márc. 23. 10:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Én használtan nem vennék telefont! Főleg nem egy ilyen régi modelt. Mivel az Iphone 4s 2011 októberében jelent meg. És már támogatás sincs rá. Sem szoftver támogatás, sem pedig tartozékokat nem lehet már kapni újonnan az Iphone 4s telefonokhoz. Igy semmi képen sem venném meg. Ráadásul, ha javítattni kell akkor az Apple szervíz sem biztos, hogy tudja javítani, mivel már az Iphone 4s telefonokhoz támogatás híján alkatrészek sincsenek. Ha használtan akarsz venni minden képenn iPhone-t akkor olyat vegyél, amihez van még támogatás. A leg régebbi iPhone 6s / 6s Plus, amikhez még tart a hivatalos Apple támogatás. Igy javítani is fogják az Apple szervízek, ha meg hibásodig. Bár a iPhone 6s / 6s Plus 2015 szeptemberi megjelenésű, ami ugye már 7 éves termék 2022-ben.
2022. jún. 23. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!