IPhone 6 (16gb) vs. Z3c?
Ti melyik telefont választanátok? indokkal kérném :)
(kb. 3 évre tervezek telefont :))
Ez attól függ mire kell..
Z3 többet tud, jobban ki tudod használni, nem zárt, modolni is tudod ha esetleg érdekelnek az ilyenek. Ellentétben az iPhone6-al ami zárt rendszer, kevesebbet tud valamennyivel, viszont a társaságodban menőbb leszel vele mint egy Z3-al.
Szóval ha ki szeretnéd használni a telefont: Z3 (c)
Ha menőzni akarsz: iPhone6
Ár érték arányban inkább nem megyek bele, aki e 2 telefon között vacillál annak úgyis mind1
koszonom szépen a választ :) még egy olyan kérdés hogy meg e éri szerintetek az 5s még ?
egyébként használni szeretném a telefont, a menozés nem érdekel... számomra a telefon inkább kellék mint egyfajta "titulus" :) csak az iOs támogatottsága miatt vacilálok ezek kozott a telefonok kozott :)
Mindkettő jó telefon, 3 évre bőven jó lesz mindkettő (talán többre is, de ezt előre nem nagyon lehet megmondani), igazából az alapján dönts, hogy Android vs iOS.
Illetve még két szempont, ami fontos lehet:
- kamera: ebben egyértelműen iPhone 6 a sokkal jobb
- aksi: ebben egyértelműen Z3c a sokkal jobb
Meg ha fontos a microSD slot akkor is csak a Z3c jöhet szóba, meg a vízállóság is király cucc.
Én is egyetemista vagyok, de nekem még a 8 gigás telefonom is elég lenne az egyetemi dolgok miatt, képek meg pdf-ek nem foglalnak annyira sokat.
Zene/videó/játék, na ezek miatt már lehet kevés lenne, de emberfüggő. Én pl. nem játszok és nem nézek videót telefonon, de a zene miatt már kevés a 8 giga. 16 gigával mondjuk már bőven ellennék, de ez ember függő, hogy neked elég-e, azt csak te tudod.
Az biztos, hogy én már csak úgy fogok telefont venni, ha van benne microSD slot, vagy legalább 32 gigás.
én sonyról váltottam iphone-ra
sokkal használhatóbb, ha nagy méret kell akkor 6-os de az 5s kényelmesebb és bitang gyors, majd meglátod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!