A samsung Galaxy Ace4 nek milyen széria vagy szépség hibái vannak? Olyanok irásat várom akinek ilyen telefonja van.
Szépséghiba annyira nincs benne de ez csak az én véleményem, nekem tetszik így egy az egyben.
Ami hátránya van az az, hogy játékra nem éppen alkalmas (én nfs most wanted-on játszottam, azt szépen vitte, de már egy kis melegedéssel), max egyszerűbb játékokkal bírkózik meg. Neten és általánosan a rendszersebessége nagyon gyors, nem akad, nem fagy. A ram esetleg néha lehetne több is de nem észrevehető, csak néha újra kell nyitni az appokat miután kilépsz a home gombbal, vagyis nem lehet sok appot egymással párhuzamosan futtatni. Ami esetleg még lehet az a kijelző felbontása, de ez nem túl feltűnő, és a kamera is belépőszintű, de amire nekem kell arra tökéletes (szövegeket fényképezni, vagy esetleg nyaralásnál használom). De alapjában véve nem rossz kamera, csak ha profi kamera kell akkor ne ilyet vegyél, ez csak "hétköznapi" használatra elég de arra nagyon jó telefon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!