Melyiket válasszam? : Sony Xperia z3compact vs samsung galaxy s4 vs iphone 4s vs samsung galaxy s5mini vs talán samsung galaxy acélos 4?
Figyelt kérdés
2015. márc. 20. 16:11
1/13 anonim válasza:
Egyiket sem. Csak Sony Samsung meg iPhone jöhet szóba?
2/13 kérdező.. válasza:
Igazából egyik sem,de ezek közül a Z3c.
3/13 anonim válasza:
Ezek közül a Z3C a legjobb, de ilyen árban kapsz szerintem jó állapotban lévő használt iPhone 5S-t, az lenne a legjobb választás.
4/13 anonim válasza:
egyik sem, vannak jobb telók ilyen árban, de a fent felsoroltak közül Z3c a legjobb.
5/13 A kérdező kommentje:
Csak előfizetéshez ezeket választhatom
2015. márc. 20. 17:21
7/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat a többivel mi a baj?
2015. márc. 20. 17:29
8/13 A kérdező kommentje:
Most veszem észre,h azt írtam acélos,azt akartam írni,h ace
2015. márc. 20. 17:34
9/13 kérdező.. válasza:
A többivel az a baj hogy nem éri meg.A samsung alapból szar az iphone meg már elavult.
10/13 anonim válasza:
samsung akad, tönkremegy, lefagy. Iphone pedig szimplán nagyon rossz ár érték arányban és szintén szeretnek tönkremenni egy év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!