Alcatel one touch idol 2s vagy Samsung Galaxy Grand Prime?
Ami az Alcatel mellett szól:
- Napfényben az IPS LCD-t jobban lehet látni mint a TFT-t
- 0,1 GHz-el jobb a procija (bár ez nagyon kis különbség)
Ami a Samsung mellett szól:
- 4G-s rendszerben is tudod használni, nem csak 3G vel.
- 5 megapixel a másodlagos kamera nem pedig 2
- A GPS NAGYON profi, benne GLONASS Orosz műholdak és Beidou-Kínai műholdakat érzékel, ez utóbbi annyira ritka, hogy most látok ilyet először telefonban, GLONASS-t még találsz a jobb készülékekben. Tehát nem csupán GPS-A support van benne ami akár 200-300 métert is tévedhet ha nincs elég műhold feletted (nekem Szolnokon egy másik utcát mutatott és eltévedtem köszönhetően a GPS-A support-nak).
- Van FM rádioja
- 3G-vel 17 órán keresztül tudsz beszélni rajta egy töltéssel szemben az Alcatel 10 órájával.
Én Samsung mellett döntenék.
Tapasztalatom nincs ezzel a modellel, de Samsungom van és ha lehet ezután is azt fogok venni. Általában az Alcatel drágábban kínál technikailag gyengébb felszeretséggel ellátott készülékekeket. Főleg ram tekintetében, sok idő kellett nekik mire végre 1gb ramot kezdett rakni az alaplapjaira.
Remélem tudtam segíteni.
Első válaszadó vagyok. a GSMArena ritkán téved
De megnézheted a gyártó oldalán is. Ők csak tudják mit árulnak vagy gyártanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!