Telefont keresek. Az alábbi infók alapján ajánlanál valamit a legolcsóbb kategóriában?
Figyelt kérdés
Lehetőleg érintős, lehet független vagy voda előfizuval,kártyával. Wifi legyen benne, min 2mp kamera és memória bővithatőség.2010. febr. 15. 17:12
11/14 A kérdező kommentje:
párom pasi :) és ha valamit utál az az iphone...előbb vágná ki az ablakon mint h használná... az áj cuccok nem magyarnak valók sztem...
2010. febr. 16. 02:05
12/14 anonim válasza:
A sokat író vok megint. Ma fogtam a kezemben Corby, brutál szar érzéketlen a kijelzője! Nem ajánlom! S5230!!
13/14 anonim válasza:
lg aréna? függetlenül 50-55 körül van de pl vaterán találsz szinte újat 40 egy két ezerért :) nekem is ilyen van és nagyon jó teló. 5mp, WIFI,érintő és fém az egész hátlap a kijelző pedig nem karcolódik mert olyan üveggel van bevonva :) szerintem érdekelné mert irtad 6 éve megvan neki a teló és ez is sokat bírna (legalábbis külsőre biztos) apámnak is s5230-a van. fél éves de kajak karcos a kijelző pedig zokniba hordja.
14/14 anonim válasza:
Az apple termékeket mindenki csak addig fikázza míg kézbe nem vesz egyet :) iPhone-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!