Telefont keresek. Az alábbi infók alapján ajánlanál valamit a legolcsóbb kategóriában?
Figyelt kérdés
Lehetőleg érintős, lehet független vagy voda előfizuval,kártyával. Wifi legyen benne, min 2mp kamera és memória bővithatőség.2010. febr. 15. 17:12
1/14 anonim válasza:
Szerintem wifiset olcsón nem kapsz, bár kinek mi az olcsó.
Én már 4 telót rendeltem erről a honlapról, ennél nincs olcsóbb(független telók!!) www.partnerogsm.hu Amúgy ajánlom a Samsung i900-at(most kb 60ezer), a feltételeidnek ez megfelel és a személyes tapasztalatom is jó.
2/14 anonim válasza:
Nokia 5530. Függetlenül 50E körül van. Nekem nagyon bejött. A kamerája 3,2-es.
3/14 A kérdező kommentje:
bár ez nem wifis de a samsung corby-ról mit gondoltok?
2010. febr. 15. 17:48
4/14 anonim válasza:
Nekem bejön azért, mert olyan egyedi és duci, de nagyon hiányolnám a vakut. A kijelzője végülis átlagos, de tényleg nincs benne wifi. Amúgy az olcsóbb telókban a wifit naon nehéz használni, mármint úgy értem, hogy alig nyitja meg a lapokat, nehéz vele szerintem netezni. Ha csak annyira kell, hogy mail+iwiw, akkor szerintem wifi nélküli telókban is simán megnézheted, szerintem nem olyan drága ma már a wap.(30-50ft 1 perc?) Érdeklődj utána.
5/14 anonim válasza:
Előző vok. Tesóm most Nokia 5130at vett kékben, naon jó, egyszerű teló, de tudja amit kell. Ha annyira fontos az érintő, akkor LG KP500 vagy Samsung S5230. Én az olcsóbb szériából ezeket ajánlom csak.
6/14 anonim válasza:
Megint én.Nekem meg Samsung s7350-em van, a legjobb teló a világon. Legalább 15 telóm volt már, de ez veri mindet. 5 mp kamera vakuval autófókusszal, témaszerkesztővel, szétszedhető agybadugós fülessel, gyors is, szép is, és én imádom a kicsúsztathatót. Mióta megvan, az egyetemen mindenki ilyet akar.:D A partnero gsm-nél most 48000. Onnan vettem ezüstöt.
7/14 A kérdező kommentje:
köszi:) nekem most van lg kp500 és nagyon szeretem. a corbyban azért gondolkodom mert a vodánál az most extrém olcsó és használttelóm van vagy 5 iyen régi feketefehér meg még szines is... páromnak gondolkodom+nekem szükségem lenne egy előfizura ezért voda... mivel multkor ellopták a kp500amat és mire a telot visszaszereztük már simem nem volt :( szóval: kis aji lenne évfordulónkra,tudom,hogy örülne neki mert már fél éve nézegeti a telokat és a régi,6 éves alcateljével csövezik :( mig nekem új telot vett... na mijndegy elkanyarodtam :D szóval corby van most képbe,max nem lesz wifi...
2010. febr. 15. 19:14
8/14 anonim válasza:
Corby?
Akkor inkább Samsung S5230 [ilyenem van]
Jobb mint a Corby, és kb. ugyanannyiba kerül.
9/14 anonim válasza:
Az előző sokat író vok megint, én is inkább az S5230-at ajánlanám a Corby helyett. Sokkal komolyabb teló. És rózsaszínben gyönyörű, ha párod szereti a csajosabb dolgokat.:):) Nagyobb a kijelzője, jobb az akkuja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!