Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért blokkolja a telefonom a...

Miért blokkolja a telefonom a Routert?

Figyelt kérdés

Hogy is mondjam nektek... tulajdonképpen csak azt tudom rá mondani, hogy blokkolja.

A probléma az, hogy az aranyos kis TP-LINK routerem működik mindíg, de ha a rosszcsont LG-E460 telefonom bekapcsolom a wifit, egy jó 10 másodperc után a routerem PÁKK, elmegy. Mint mikor csak úgy elmenne a net... tulajdonképp az van. Ha újra indítom, megint jó 10 mp-ig, aztán elmegy a net. Ha a telefonom kikapcsolom, a net nemjön vissza, újra kell megint indítani a retkes routert, és csak úgy jön vissza a net.

Tehát a telefonommal van a gond, csak nemtudom miaz. Valakinek hasonló tapasztalata volt már?

2015. márc. 12. 19:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak ezzel az egy telefonkészülékkel csinálja?
2015. márc. 12. 23:45
 2/4 SP4C3 válasza:
Próbálkozz másik nagyon okos telefonnal, és nézd meg a router beállításait. Személy szerint nem találkoztam még ilyennel. Szerintem csak a routert kell beállítani.
2015. márc. 13. 12:29
 3/4 A kérdező kommentje:

Csak ennél a telefonnál csinálja

Mit kellene megnéznem a router beállításain? Tippek?

2015. márc. 14. 13:20
 4/4 SP4C3 válasza:
Esetleg DHCP?
2015. márc. 22. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!