Sony Xperia Z3 NFC vagy iPhone 6?
azért, mert nem látsz túl az okosság ködén...:D
az tény és való, hogy új iPhone 210ezerért egyáltalán nem éri meg megvenni...na de egy használt 5S-t mondjuk 110ért már annál inkább...
nekem ameddig iPhone-om volt, alig buktam valamennyit.
először volt egy iPhone 4-em, 72ezerért vettem, használtam több, mint 2 évig, majd továbbadtam 65ezerért...ezután lett egy 4S-em, ezt azt hiszem 80ért vettem meg, szintén ezt másfél év után adtam el, 60ért.
jelen pillanatban van egy Lumia 1020-am, szintén használtan vásároltam 95ezerért...fél éve sincs nálam, most mennyiért tudnám eladni? 75-ért jóesélyel, pedig gyári független, fullos, karcmentes meg minden...ez a nem mind1. nem a miérteket kell keresni, hogy ki az a hülye, aki ennyit fizet érte...ha te el szeretnéd adni az iPhone-od, arra törekedsz, hogy ne féláron add el 2 év használat után...egy iPhone 5S-t én bátran használnék 2-3 évig, és utána pedig 70-75ezerért tovább tudnám adni minden erőfeszítés nélkül.
Z3-ért is most kifizetnék 120ezret, és ha kihúzom vele 2 évig, akkor ott lenne az ára, mint most egy Z-nek, körülbelül 60-65ezernél, és akkor még nem is új áron vetted. ettől függetlenül persze, biztos valakinek jobban fekszik az android...nekem a rendszer teljesen mind1, nem véletlenül használok most sem wp-t, egyszerűen jó kamerás telóra volt szükségem, és kész, de valószínű jövő ilyenkorra, amikor már a w10 körülbelül körvonalazódik, hogy hogy megy az 1020-on, akkor majd ott fogok szenvedni, hogy 45ezerért el tudjam esetleg adni...
Vegyel szerintem iPhone-t, nem fogod megbanni. Annak meg a velemenyere szerintem ne adj, aki csak Youtube-on latott meg iPhone-t. Aki meg hasznalt mar, az tudja hogy milyen jo es soha nem akar mas telefont.
Ezek az emberek akik itt frocsognek az iPhone-ra mind kisebbsegi komplexusos csoringerek, akinek soha nem is volt opcio hogy iPhone-t vesz mert a Xiaomi-ra is csak masodkezbol van penze, ezert rohadtul utalkozik es megprobalja megmagyarazni (foleg persze sajat maganak) hogy miert is egy mocskos szar az iPhone. Nem az, csak a minoseget meg kell fizetni, ha majd ha egyszer lehetoseguk nyilik ra es vesznek ok is egyet, akkor ra fognak jonni. Addig meg marad a forumozas a tobbi nyomorekkal meg a memgyartas az Android Fanclub-ra.
Es meg mielott (!!) jonnenek a szerencsetlenek hogy az Sony az egy testreszabhato szuperkommunikacios eszkoz, azt kell hogy mondjam hogy az atlagfelhasznalo pont leszarja hogy mit meg mit nem lehet testreszabni, annyit akar hogy a telefon akadas nelkul mukodjon, egyszeru legyen kezelni, es elmeny hasznalni. Az iPhone pedig ezt tudja, semmi mast. Hiaba tudom a Sony-n az ikonokat megvaltoztatni es Star Wars-os temat berakni ha peldaul a feloldokepernyo periodikusan lefagy es nem lehet telefonalni amikor akarok, hanem meg kell varni amig magahoz ter vagy ujrainditani. Az Androidnak annyi fele platformon kellene megfelelnie, hogy igazabol egyiken sem tokeletes (kivetel a Nexus, az egy baba telefon). Az iOS-nek viszont csak az iPhone-on kell mukodnie, es azon nagyon mukodik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!