Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia Z3 NFC vagy iPhone 6?

Sony Xperia Z3 NFC vagy iPhone 6?

Figyelt kérdés
2015. márc. 12. 09:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha komolyan felmerül benned a lehetősége annak, hogy képes lennél iphone-t venni, akkor mindneképp költsd iphonera a pénzed és vegyél mellé extra garanciát is hogy mégtöbbe kerüljön! Kétség nem fér hozzá az iphone a legjobb okostelefon. De a többi cég a piacon ezen már kicsit tovább lépett. Ha egy nagytudású kommunikációs eszköz kell ami testreszabható és aminek a sokadik funkciója az, hogy telefonálni is lehet vele, akkor a Sony.
2015. márc. 12. 10:20
 2/12 A kérdező kommentje:
Hallod? Elárulod, hogy miért vagy ilyen bunkó? Azért tettem fel a kérdést, mert nem értek hozzá egyáltalán. Eddig soha nem volt új okostelefonom. Amit használtam az használt htc volt, de a konkrét megnevezését sem tudom. Le kell cserélnem, mert a lányom betörte a kijelzőt. Kössz a bunkó megnyilvánulást! :O
2015. márc. 12. 10:52
 3/12 anonim ***** válasza:
bocsi nem akartlaak megsérteni de a véleményem ettől még mindig ugyanaz: iphone-ra sose érdemes költeni... Ugyanis még egyik se volt olyan amelyik valóban megérné az árát... Hatalmas sznobizmus az ami körülötte van, és mindjárt meg is látod, mert jönnek majd az iphone pártiak és 0%osra fogják leértékelni a hozzászólásom, csak mert fáj nekik az igazság.
2015. márc. 12. 11:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Vegyél iPhonet csak ne feledd el, hogy 100.000-el olcsóbban többet kapsz ugyanolyan minőségben!
2015. márc. 12. 12:00
 5/12 anonim ***** válasza:

azért, mert nem látsz túl az okosság ködén...:D

az tény és való, hogy új iPhone 210ezerért egyáltalán nem éri meg megvenni...na de egy használt 5S-t mondjuk 110ért már annál inkább...

nekem ameddig iPhone-om volt, alig buktam valamennyit.

először volt egy iPhone 4-em, 72ezerért vettem, használtam több, mint 2 évig, majd továbbadtam 65ezerért...ezután lett egy 4S-em, ezt azt hiszem 80ért vettem meg, szintén ezt másfél év után adtam el, 60ért.

jelen pillanatban van egy Lumia 1020-am, szintén használtan vásároltam 95ezerért...fél éve sincs nálam, most mennyiért tudnám eladni? 75-ért jóesélyel, pedig gyári független, fullos, karcmentes meg minden...ez a nem mind1. nem a miérteket kell keresni, hogy ki az a hülye, aki ennyit fizet érte...ha te el szeretnéd adni az iPhone-od, arra törekedsz, hogy ne féláron add el 2 év használat után...egy iPhone 5S-t én bátran használnék 2-3 évig, és utána pedig 70-75ezerért tovább tudnám adni minden erőfeszítés nélkül.

Z3-ért is most kifizetnék 120ezret, és ha kihúzom vele 2 évig, akkor ott lenne az ára, mint most egy Z-nek, körülbelül 60-65ezernél, és akkor még nem is új áron vetted. ettől függetlenül persze, biztos valakinek jobban fekszik az android...nekem a rendszer teljesen mind1, nem véletlenül használok most sem wp-t, egyszerűen jó kamerás telóra volt szükségem, és kész, de valószínű jövő ilyenkorra, amikor már a w10 körülbelül körvonalazódik, hogy hogy megy az 1020-on, akkor majd ott fogok szenvedni, hogy 45ezerért el tudjam esetleg adni...

2015. márc. 12. 12:07
 6/12 anonim ***** válasza:
A Sony Z3 sokkal jobb de ha van iPhone 6-ra pénzed akkor várd meg a Sony xperia Z4-et ami még jobb lesz csak ugyanannyiba fog kerülni mint az iPhone. Ha nem tudsz várni akkor egyértelműen a Z3-at vedd mert az iPhone egy túlárazott vacak.
2015. márc. 12. 15:40
 7/12 A kérdező kommentje:
Ismétlem! Azért tettem fel a kérdés, mert egyik telefonról sincs gőzöm sem! Csak azt írtam ide ami külsőre tetszett... Nem tudom a paramétereiket sem csak nagyjából körvonalakban, mert nem értek hozzájuk. Azért tettem fel a kérdést, hogy meg tudjam mit érdemes megvenni, mert én nem tudtam volna.
2015. márc. 12. 16:27
 8/12 A kérdező kommentje:
Kedves válaszokat köszönöm! :) Nem nagyon tudok várni, mert most nincs telóm. Kislányom elintézte a régi kijelzőjét. :)
2015. márc. 12. 16:32
 9/12 anonim ***** válasza:

Vegyel szerintem iPhone-t, nem fogod megbanni. Annak meg a velemenyere szerintem ne adj, aki csak Youtube-on latott meg iPhone-t. Aki meg hasznalt mar, az tudja hogy milyen jo es soha nem akar mas telefont.

Ezek az emberek akik itt frocsognek az iPhone-ra mind kisebbsegi komplexusos csoringerek, akinek soha nem is volt opcio hogy iPhone-t vesz mert a Xiaomi-ra is csak masodkezbol van penze, ezert rohadtul utalkozik es megprobalja megmagyarazni (foleg persze sajat maganak) hogy miert is egy mocskos szar az iPhone. Nem az, csak a minoseget meg kell fizetni, ha majd ha egyszer lehetoseguk nyilik ra es vesznek ok is egyet, akkor ra fognak jonni. Addig meg marad a forumozas a tobbi nyomorekkal meg a memgyartas az Android Fanclub-ra.

Es meg mielott (!!) jonnenek a szerencsetlenek hogy az Sony az egy testreszabhato szuperkommunikacios eszkoz, azt kell hogy mondjam hogy az atlagfelhasznalo pont leszarja hogy mit meg mit nem lehet testreszabni, annyit akar hogy a telefon akadas nelkul mukodjon, egyszeru legyen kezelni, es elmeny hasznalni. Az iPhone pedig ezt tudja, semmi mast. Hiaba tudom a Sony-n az ikonokat megvaltoztatni es Star Wars-os temat berakni ha peldaul a feloldokepernyo periodikusan lefagy es nem lehet telefonalni amikor akarok, hanem meg kell varni amig magahoz ter vagy ujrainditani. Az Androidnak annyi fele platformon kellene megfelelnie, hogy igazabol egyiken sem tokeletes (kivetel a Nexus, az egy baba telefon). Az iOS-nek viszont csak az iPhone-on kell mukodnie, es azon nagyon mukodik:)

2015. márc. 13. 09:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Es utolag is elnezest, sietve frocsogtem, visszaolvasva latom hogy az alanyt es az allitmanyt nem feltetlenul sikerult minden mondatban egyeztetni. Kerem tekintsetek el tole, nem, nem azert van, mert annak akinek iPhone-ja van meg irni sem tud.
2015. márc. 13. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!