70 ezerért az iPhone 5c vagy Samsung galaxy a3 éri meg jobban?
Figyelt kérdés
2015. márc. 1. 15:16
1/7 kérdező.. válasza:
70 ezerért egy Moto G 2014 érné meg jobban.
De egyébként 5c,a samsungnál jobb.
3/7 xierah válasza:
aki még nem használt iphonet nem tudom miért ítélkezik. sokkal gyorsabb, hamarabb reagál, az érintő is sokkal másabb... egyszer fogtam a kezemben samsungot, akkor is fagyott az egész android. galaxy s5 volt..
4/7 jonathanka válasza:
Hát az 5c az nem túl jó inkább 5s az sokkal jóbb de a szarsungnál jobb még az iphone 3 is szoval iphone 5c
5/7 anonim válasza:
Hát a samsungok valóban szarok, akadósok, de ez nem az android hibája, hanem az optimalizálás hiányáé
6/7 anonim válasza:
4#
"szarsungnál jobb még az iphone 3 is"
Melyik SAMsungnál jobb? S5? S4? Mert kinyírják iFos-t. Szóval ha iSzar jobb lenne SAMsungnál akkor S2 legyen. S3 egy szintűek.
7/7 anonim válasza:
Nekem galaxy a3 am van semmi baja eddig 2 hónapja kaptam játékokat viszi rendesen..iphone 5c nél sokkal jobban megéri mert többet tud annyival tud többet a 5c hogy neki 1.3 Ghz a3 1.2 Ghz az A3 MEGÉRI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!