Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kinek hány éve van Samsung...

Kinek hány éve van Samsung telefonja? Mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
Pl Omnia van valakinek? Szétesik, betörik, érintőképernyő bekrepál stb normál használat esetén?
2010. febr. 15. 15:04
1 2
 1/11 Harmoka válasza:
Nekem egy 2003. 09. hóban vásárolt Samsung sgh-c100-asom volt, mostanáig teljesen jó volt, egyszer lecseréltem az aksiját, félidőben. Teljesen megbízható volt, most már drága lenne hozzá új aksit venni, különben még mindig működne. De minden tipusnál lehetnek hibás készülékek.
2010. febr. 15. 15:13
 2/11 anonim válasza:
ha omniát akarsz venni szerintem ne vegyél. nekem 1 hónapja van meg és többe került javittatni mint megvenni. a külsejével semmi gond de a (nem tudom h mondjam)belső rendszere tejlesen bekrepált.:S
2010. febr. 15. 15:46
 3/11 A kérdező kommentje:
Omnia II-t szeretnék venni pontosabban. Azzal is gondok vannak? Eddig nagyon jókat olvastam róla.
2010. febr. 15. 15:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát nem tom. Nekem samsung stár-om van (s5230) és jól kűködik. Az omnia szakmai körökben is elismert telefon lett, nem hinném hogy olyan roszz...De 10000000 ugyanolyan telóból, néhány hibás lesz. (-__-)
2010. febr. 15. 15:50
 5/11 anonim válasza:
Samsung S5230 alsókategóriás készülékem van, a érintőképernyő jól reagál, de ami nagyon bosszantó, hogy zsebben, tok nélkül, a billentyűzár magától fel tud oldani, nem egyszer találtam magam az interneten.
2010. febr. 15. 15:52
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! Omnia 2 tulajok is bátran írhatnak, mennyire vannak megelégedve! :)
2010. febr. 15. 15:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Én a 3. vagyok nekem még 1x sem oldódott fel, pedig mindig zsebbe van.
2010. febr. 15. 16:01
 8/11 anonim ***** válasza:

Előző telefonom is samsung volt (e250),amit karácsonykor lecseréltem. 2.5 évig nyúztam. Semmi baja nincs, most is anyukám használja. Azonban nála sokkal hamarabb lemerül,mert nagyon sokat telefonál,szóval kb minden este tölti. Nekem elég volt 3 naponta,újkorában sztem 4 napig is bírta. De szerintem ma már egy új akksival többet bírna.

Most s5230 Star-om van,2 hónapja. kb 5 naponta töltöm, igaz lány vagyok nem sokat bújom. Azért választottam megint samsungot,mert tetszik a kialakítása, egyszerűen kezelhető stb..és nőiesebb mint egy Nokia.

Meg vagyok velük elégedve.

2010. febr. 15. 16:47
 9/11 A kérdező kommentje:

Én inkább smsezésre használnám, mint telefonálásra, meg sokat szoktam jegyzetelgetni. Félek, hogy a képernyője nem fogja sokáig bírni, de azért reménykedem :)

Nem jár errefelé egy büszke Omnia II tulaj sem? :D

2010. febr. 15. 19:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia!Páromnak nyár óta van meg, semmi gond nem volt vele eddig. Nagyon megbízható és masszív teló mégha nem is annak néz ki. A pdafanclub.com-on rengeteg infot találsz róla. Hetente-kéthetente jönnek ki rá új romok, szal ha kicsit megunod, akkor teljesen átváltoztathatod vele. Ő is állandóan babrálja. Mielőtt megvette az iphone és e között vacilált, de azt mondja, h nem bánja, h ezt vette meg, mert sokkal többet tud mint az iphone. Én netezni szoktam rajta. Néha olyan romot rak rá, amin mondjuk kicsit rosszabb a net, na akkor szidom, és tesz rá másikat. Olyankor baromi lassú az opera. A kamera jó(5mp), de nekem jobban tetszik az én telóm kamerája amúgy(nekem samsung s7350-em van).A GPS(iGo) is tökéletesen működik, amikor mentünk nyaralni végig használtuk, úgy h autós töltővel folyamatosan utána töltöttünk, egyáltalán nem melegedett. Előtte Omnia i900-unk volt, na az szinte meggyúlladt sok GPS használatkor, tavaly nyáron nyaraláskor végig a ventillátor elé tartva fogtam!!! :D:D Szal btom is azt mondja, h rosszat nem tud róla mondani.
2010. febr. 15. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!