Samsung Glaxy Ace mennyire megbízható, jó telefon?
Figyelt kérdés
(tudom volt már hasonló kérdés, de mindig semleges válasz érkezett!)2011. aug. 8. 15:48
1/11 anonim válasza:
jó telefon nekem tökéletesen működött. Nekem eddig nincs hibám vele.
2/11 anonim válasza:
Nagyon jó telefon, én szeretem :)
3/11 anonim válasza:
Jó telefon, megéri megvenni. :D
Most úgyis lement az ára a T-mobile-nál.
5/11 A kérdező kommentje:
Vagy inkább egy ZTE Blade jobban megérné? (sokkal olcsóbb)
2011. aug. 11. 16:29
6/11 anonim válasza:
A Motorola Defy jobban megéri!Igaz, drágább egy kicsit, de annyival jobb is.
7/11 anonim válasza:
Én imádom. Szerintem van olyan jó, mint egy iPhone. Még így is, hogy 2 GB-s a memóriája, de kártyát vehetsz hozzá akármekkorát :)
8/11 anonim válasza:
A válasz írója 37%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:25
Most már érthető, miért adsz 37%-ban hasznos választ!:)
9/11 anonim válasza:
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
Nem érdekel, hogy ki miért pontoz le:) Oda van írva, hogy SZERINTEM, (MONDOM SZERINTEM) van olyan jó, mint egy iPhone! Nekem ne akarja senki megszabni, hogy nekem miről mi lehet a véleményem/benyomásom. Világos?
Ja, és attól, hogy az iPhone 4 16/32 Gigás, az Ace meg SD kártyával együtt is csak 2 gigás, nem látom sokkal jobbnak azt a telefont...Csak azért, mert Apple...Sajnálom.
10/11 anonim válasza:
Szerintem jò telefon nekem ilyen van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!