Szerintetek milyen tablet a dps dream 7? Úgy hallottam, hogy kb 4 fajta is van belőlle.
Figyelt kérdés
Úgy hallottam ,hogy több fajta dps dream 7 tablet is van. Ja és még annyi, hogy az 1 magos verzión fut a gta 3? Ha nem akkor tudnátok irní jó játékokat?2015. márc. 11. 17:41
1/4 anonim válasza:
Mind a 4 verziója ipari hulladék, semmire sem jó.
2/4 anonim válasza:
Idézek a fórumából:
"És a GTA III hoz mit kell csinálni hogy elinduljon ?"
Venni egy normális gépet. :C
Ez a cucc már jó egy éve a piacon van,és már akkor is gyengének számított mikor megjelent.
Azon is csodálkozom,hogy egyáltalán még van belőle. A Kínaiak már vagy 2x le csderélték a kínálatot mióta ez a piacon van."
....és ezt 2013-ban írta.
Ilyet csak jelképes összegért vegyél, vagy inkább ingyen éri meg. El lehet vele szórakozni azért, azt nem mondanám, hogy semmire sem jó.
Itt bizonyára kitárgyalnak más játékokat is, böngészgesd.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Ez igazából nem életem nagy vágya ,csak kedbes nahymamámtól kaptam és akkor már illik megtartani :)
2015. márc. 12. 04:06
4/4 anonim válasza:
Ez a tablet internetezésre, chatelésre, facebookozásra, jegyzetelésre lett kitalálva. Arra mondjuk tökéletes, de komoly játékra alkalmatlan.
Bár az én magánvéleményem az, hogy játékra az asztali PC, meg a konzol való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!