Szülinapomra tabletet kaptam. Karira egy okos telót
szeretnék. A tablet kb.100 000Ft ba került és egy jó
fajta teló is annyiba kerül. A mostani telefonom buta.
Szerintetek ez jó ötlet?
Figyelt kérdés
Nem valami jól állunk anyagilag, de már mindenkinek okosa van. Most akarunk új autót is venni.
nekem nem lenne pofám egy 100E-res tablet után még egy ilyen árkategóriájú telefont is vetetni. akkor már inkább a tablet helyett kellett volna a telefon. főleg, hogy nem is álltok jól anyagilag. másrészt szerintem nem éri meg hétköznapi dolgokra(telefonálás, smsm, netezés, fotózás) egy ilyen drága telefont venni, mert 1-2 alatt elveszti az értékét az újabb modellek miatt.
ha nagyon kell az a telefon és tudnál vállalni diákmunkát szerintem dolgozz meg érte. legalább megtudod, hogy nem a kertben terem a pénz.
2014. nov. 8. 08:52
2/14 anonim válasza:
*1-2 év
2014. nov. 8. 08:53
3/14 anonim válasza:
Nem vagy kicsit nagyigényű? Várd meg amíg a szüleid megveszik az autót stb ..az fontosabb .Írod nem álltok jól ,akkor miből vársz el ekkora ajándékot .Az megint más lenne,ha dolgoznál ,gyűjtöttél volna valamennyi pénzt és megkérdezed ,hogy nem-e pótolnának bele a telefonba . Internetezni tudsz a tableteden is ,sőt ahhoz nem kell 100000-es telefon .Én biztos nem vennék ekkora értékű telefont a gyerekemnek 18 éves kora előtt . 33/N
2014. nov. 8. 08:53
4/14 anonim válasza:
Akik "nem állnak jól" azok nem vesznek új autót...
2014. nov. 8. 09:12
5/14 anonim válasza:
Ez egy tablet, a 3g képesség miatt telefonálni is tudsz vele, két eszköz egyben, olcsón:
Ez pont neked való, még mindig jobb, mint amit érdemelsz
2014. nov. 8. 09:25
6/14 anonim válasza:
Az újra nyilván nem vadiúj autó értendő ... Ja,hogy a szülőknek ha egy gyerek 100000-es telefont akar ,akkor meg kell venniük ???? Röhej .... :D
2014. nov. 8. 09:34
7/14 anonim válasza:
6. Az első mondatot átugrottad?
Kérdező: szándékosan sem lehet ennél jobban sokakat provokálni, "gratula", ha ez neked esetleg akaratlanul is ennyire megy.
2014. nov. 8. 09:38
8/14 anonim válasza:
7. Egyáltalán nem nyilvánvaló, hogy az "új autó" alatt "nem új autó" értendő.
2014. nov. 8. 09:41
9/14 anonim válasza:
Oké ..tegyük fel ,hogy a szülők tehetősek és valóban megtehetik ,hogy szalonból vadiúj autót vásároljanak ,ez akkor sem jogosítja fel a gyermeküket ,hogy ekkora értékű ajándékot kérjen ,várjon "karira" ... Ha a szülőjének fontos a gyermeke ,és nem akarja hogy egy elkényeztetett ,nagyképű ,tipikus gazdag szülők gyereke váljék belőle ,akkor nem dobálóznak százezres ajándékokkal,hanem odafigyelve ,elvárásokat elé támasztva veszik csak meg neki . Érthető ugye ? Valamit valamiért ...
2014. nov. 8. 09:47
10/14 anonim válasza:
elképesztő milyen irigyek vagytok
kérdező: szerintem egy iphone 5s-t kérj, nem sokkal drágább de az jó lesz, plusz kiégeti a szemét ennek a sok ruppótlan irigy majomnak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!