Szülinapomra tabletet kaptam. Karira egy okos telót szeretnék. A tablet kb.100 000Ft ba került és egy jó fajta teló is annyiba kerül. A mostani telefonom buta. Szerintetek ez jó ötlet?
Figyelt kérdés
Nem valami jól állunk anyagilag, de már mindenkinek okosa van. Most akarunk új autót is venni.
A válaszokat előre is köszönöm.
2014. nov. 8. 08:43
11/14 anonim válasza:
Hát életem , elhiheted hogy nem irigységből mondom , hogy nem való ilyen drága telefon egy gyermeknek . Főleg miután jómagam is szülő vagyok , de azok közül is a következetesek közé sorolom magamat ! Tudod mi a véleményem ? Pofa kell hozzá, hogy ilyen drága ajándékot kérjen !!!
12/14 anonim válasza:
ami neked drága lehet másnak nem az
13/14 anonim válasza:
Látom nagyon kötözködni akarsz ! Elárulom ha akarnék bármikor vennék ..nem jelentene gondot . De nem teszem , mert nem szórom a pénzt , megfontolom mire mennyit adok ki . Neked sem ártana ha megbecsülnéd a pénzt !
14/14 anonim válasza:
Szerintem is felesleges okostelefon, nekem sincs mert nincs rá szükségem, és 30éves vagyok nem gyerek.. tudnék venni rögtön ötöt is nem arról van szó, csak ám énsem szórom a pénz, aki értelmesen gondolkodik az 6x is meggondolja mire költi ezt a csóró fizetést amit ebben az éhenkórász országban adnak!! persze gyerekek még ebbe nem gondolnak bele!! akkor lesz rá szükségem és értelme majd vennem ha kimegyek dolgozni normális fizuért, normális országba. (nem laptopom cipelem magammal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!