Fejhallgató vs. Fülhallgató?
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik jobb?
Melyiknek jobb az ár-érték aránya, és melyik hangzik jobban?
Azt tudom, hogy fülnek jobb a fej, kíváncsi vagyok a véleményetekre

Semmi komoly nem kell hozzá,
Nekem egy LG G2 van amivel alapból is jól szólt, de a dsp modos kerenellel még tovább lehet emelni a basszust. (azt hiszem alapbol meg vannak vágva a telok olyan 30 hztől lefelé) De a fülesnek alapbol is elég jo basszusa van. Másik fülesbe kevesebb basszsut hallok az tuti. Hallgattam már fülhallgató erősitővel is de megfájdul tőle a fejem és megsüketülni se akarok. De csak a G2 kimenetével és DSP modos kernellel olyan mély van benne, hogy szószerint elkezd viszketni tőle a dobhártyám. :P
Vélemény? Volt mar alkalmad/alkalmatok ezt kiprobalni? A velemenyek csak dicserik arukereson, arba is pont jo lenne nekem

igen! volt ilyenem is :))
egesz jo mely es aranylag jo magas de kisse reszlettelen kozepek. ido soran elhasznalodik es leginkabb a kozepeken hallani hogy romlik. az y kabel elagazasa miatt gyakorlatilag elnyuhetetlen normalis hasznalat mellett ha 10 pontbol 9et adnek a philipsnek akkor ennek olyan 7et :)
Értem! :D
Igazából az a bajom h ebay-ről lehet csak rendelni... kitudja mi érkezik... ha itthonról lehetne rendelni, már rendelném is szerintem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!