Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fejhallgató vs. Fülhallgató?

TheMartin03 kérdése:

Fejhallgató vs. Fülhallgató?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik jobb?

Melyiknek jobb az ár-érték aránya, és melyik hangzik jobban?

Azt tudom, hogy fülnek jobb a fej, kíváncsi vagyok a véleményetekre

2015. márc. 8. 18:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Semmi komoly nem kell hozzá,

Nekem egy LG G2 van amivel alapból is jól szólt, de a dsp modos kerenellel még tovább lehet emelni a basszust. (azt hiszem alapbol meg vannak vágva a telok olyan 30 hztől lefelé) De a fülesnek alapbol is elég jo basszusa van. Másik fülesbe kevesebb basszsut hallok az tuti. Hallgattam már fülhallgató erősitővel is de megfájdul tőle a fejem és megsüketülni se akarok. De csak a G2 kimenetével és DSP modos kernellel olyan mély van benne, hogy szószerint elkezd viszketni tőle a dobhártyám. :P

2015. márc. 14. 23:12
 12/19 A kérdező kommentje:

[link]

Vélemény? Volt mar alkalmad/alkalmatok ezt kiprobalni? A velemenyek csak dicserik arukereson, arba is pont jo lenne nekem

2015. márc. 15. 00:56
 13/19 anonim ***** válasza:

igen! volt ilyenem is :))

egesz jo mely es aranylag jo magas de kisse reszlettelen kozepek. ido soran elhasznalodik es leginkabb a kozepeken hallani hogy romlik. az y kabel elagazasa miatt gyakorlatilag elnyuhetetlen normalis hasznalat mellett ha 10 pontbol 9et adnek a philipsnek akkor ennek olyan 7et :)

2015. márc. 15. 10:16
 14/19 A kérdező kommentje:

Értem! :D

Igazából az a bajom h ebay-ről lehet csak rendelni... kitudja mi érkezik... ha itthonról lehetne rendelni, már rendelném is szerintem.

2015. márc. 15. 11:14
 15/19 anonim ***** válasza:
A pink elephant-tol már rendeltem és megérkezett rendesen. nem kell félni. De eddig minden rendelésem megérkezett ebayről, kinából is. Ez egy angol webshop, megbízható. De amúgy drága a szállítása sajna. Szal egy darabért kifizetni a postát kicsit drága. Kb annyiért hozzák mint maga a füles. Persze aki helyben van annak más lenne, és mi meg örülhetünk h egyáltalán küld külföldre is.
2015. márc. 15. 13:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Am eltudom képzelni, h még kapsz ilyet itthon is, csak szét kéne nézni pár boltban, h mi van a polcokon. :)
2015. márc. 15. 13:07
 17/19 A kérdező kommentje:
Megtaláltam M.o.-t is, de most hogy mondod lehet hogy lehetne olyat játszani, h mondjuk veszek 3-at, és eladom, mivel kb. a duplájáért lehetne itt belföldön eladni.... :D
2015. márc. 15. 14:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Akár még azt is megprobálhatod ha nem para, h benne áll a pénzed :)
2015. márc. 15. 16:41
 19/19 anonim válasza:
.
2019. febr. 14. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!