Milyen hasznos alkalmazások vannak androidra?
Figyelt kérdés
2015. márc. 8. 09:16
1/6 anonim válasza:
Kinek mi. Ami érdekel annak olvasd el a visszajelzéseit, teszteld...
3/6 Tengor válasza:
Nekem egy könyvolvasó hasznos, viszont másnak lehet, hogy csak felesleges helyet foglal, úgy ahogy mondjuk egy videólejátszó nálam csak a helyet foglalja.
4/6 anonim válasza:
Nekem rengeteg alkalmazásom van, ami számomra hasznos, de lehet neked haszontalan.
5/6 anonim válasza:
Előzőeket tudom csak ismételni, mindenkit más érdekel, más dolgokat használ, így mindenkinek más hasznos.
Nekem most így fejből ami hasznos és mindenképp kell a telefonomra: SeriesGuide, Pushbullet, Dukto, Nova Launcher, Flynx, Instapaper, Viper4Android, AdAway, stb.
6/6 anonim válasza:
Nekem pl ami hasznos: Blacklist, Apk Share, Aptoide, Blackmart, Currency Converter, Rendszer Alkalmazás Eltávolító, Game Killer, GravityBox, Heart Rate, Időkép, IgoPrimo, Kinguser, Lucky Patcher, Mobileuncle Tools, Torque, Xposed, Total Commander, PhoneMyPC, SoundHound
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!