Hasznos alkalmazások androidra?
Clean Master, Avast, Advanced task.
Ezek vírusirtó és alkalmazás kezelő programok, időnként nem árt kitakarítani a telefonod, ezekre kiváló, illetve könnyen szabadít fel memóriát a RAM- ba
Az Avast vírusirtó, az mindig jó ha van mert a gyári vírusirtó egy kalap kaka.
Astro File Manager, Clean Master, Vipre Mobile Security.
Nekem van még egy Névnap extra nevezetű, widget-et tettem a kezdőképernyőre, minden nap mutatja az aktuális névnapot.
Log Me In: kamu hívás- és SMS generátor. Poénkodni is jó, de ha nagyon meg akarsz szabadulni valahonnan, tökéletes indok lehet egy "sürgős bejövő hívás" vagy egy "SMS". Beállíthatod, hogy kitől, vagy milyen számról jöjjön a hívás, hogy látszódjon-e a telefonkönyvben, az SMS szövegét te magad megírhatod, olyan lesz, mintha neked küldték volna, mutogathatod is. Beállíthatod azt is, hogy mikor "hívjanak" vagy "jöjjön az üzenet".
Ha szerkesztgetsz képeket, akkor Pics Art.
Böngészőnek nekem az Opera mini vált be.
Ha lefekvés előtt nyomkurászod a telefont, a Twilight is hasznos lehet. Lehet, hogy csak placebo, de nekem jó.
GameCIH 2: (root köteles) játékok mókolásához (olyan, mint a cheat engine pcre)
Lucky Patcher: (root köteles) alkalmazások, játékok mókolásához, licence ill. reklám eltávolításhoz stb.
Minimalistic Text: testreszabható, látványos widget
Photon Browser: ha a sima böngészővel nem tudod elindítani a netes flash játékodat, akkor ez a megoldás
Prey: ha a telefonodat ellopják, akkor ezzel megnézheted, hogy hol is lehet
Titanium Backup: (root köteles) szerintem ezt mindenki ismeri
Android Tuner: (root köteles) rendszer testreszabása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!