Mik a leghasznosabb alkalmazások androidra?
gmail - élni se tudnék nélküle
MX player - a legjobb videólejátszó
maxthon - böngésző
quickpic - képkezelő
viber - csevegős progi
alarm clock - ébresztő, fényévekkel jobb, mint a gyári
color note- jegyzettömb és bevásárló lista
akksi "védő": GreePowerFree és juice defender
vírusirtó: avast és zoner antivirus (természetesen nem egy telón van a kettő)
go launcher - x8ra szedtem le, nagyon tetszik (arc-on ennél jobb van gyárilag)
google navigáció - tökéletesen bevált, soha nem hagyott cserben és most fogom majd tesztelni a waze-t
quick settings - gyors beállításos app
AnySoft Keyboard - magyar billentyűzet (a független telómra kellett)
Handcent sms - sms app, milliónyi beállítással
Digi calender - naptárprogi, még tesztelgetem
közösségi dolgok: facebook, twitter, instagram
(autósport imádóként - Motorsport Calendar)
gondolom nem nő vagy, így a női progikat nem sorolom fel :D
van fájlkezelőm is, de őszintén szólva nem nagyon használtam
meg még van néhány angolos gyakorló app, nagyon jó és hasznos
Nova launcher - leggyorsabb custom launcher droidra, újjá varázsolja a telefont, tökéletesen személyre szabható és nagyon szép
Tasker - ez a legkirályabb program, igazi kis droidot csinál a telefonból, az egész telót beautomatizálhatod
MrNumber - letilthatsz vele számokat, sms-eket, hogy ne tudjanak írni neked olyanok, akiket rühellsz+letilthatod az ismeretlen számról a hívásokat (viszlát telemarketingesek, nem, nem válaszolok kérdésekre! :D:D)
Swiftkey 4 keyboard - billentyűzet, ami valami hihetetlenül intelligens, tanul és szinte tudja, mit akarsz írni, mintha olvasná a gondolataid :D
Ezek nélkül el nem tudnék képzelni egy telefont. Ilyenek nincsenek 200ezres iPhone-ra, meg 100k+-os Nokiára, szóval ezért nem csípem az iOS, meg Win Phone-os játéktelefonokat. ^^
3-as vagyok
Utolsó: jó ötleteket adtál nekem is, meg fogom nézni amiket leírtál, hátha jobbak, mint amiket használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!