Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 6 vagy Smasung Galaxy...

IPhone 6 vagy Smasung Galaxy S6 Edge?

Figyelt kérdés
Szülinapomra kapok egy új telefont és végül ezeket néztem ki és kiváncsi vagyok a véleményekre.

2015. márc. 7. 17:26
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Mondjuk én is beleadom több mint a felét,de mind1 ne fogok mindenkinek magyarázkodni
2015. ápr. 7. 20:18
 22/25 A kérdező kommentje:
Így is bejövök a csajoknak
2015. ápr. 7. 20:18
 23/25 kérdező.. ***** válasza:
Köszönjük a magyarázatot,most már mindenki nyugodtan fekszik el.
2015. ápr. 7. 20:24
 24/25 t-34 ***** válasza:
Szerintem annyira fölösleges gyaplni a telefonokat. énse mszeretem a samsungot, én LG t szeretem. De beismerem az új samsung s6 már elég jó lett, jó kamera jó processzor jó anyaghasználat. iphone 6 is egy elég jó telefon, 1 bajom van vele az ár. Tényleg csak ennyi. Nem azért mert nem futná rá, Hanem úgy érzem egy telefon sehogy se mérhet 300 ezer forintot majd ha felnősz és saját pénzből tartod el magad rájösz hogy nem tud annyit amennyit kérnek érte ugyanez igaz a samsungra is. Az s6 ra. Ezek az okostelefonok kezdenek nagyon rossz írányba elhúzodni, én annak idején egy lg g2 t vettem 90.000ft ért és megmondom összintén ennyit még épphogy megért. én helyedben kivárnám az LG G4 et mert az nem elsz túlárazva visszont nagyon jó kamera jó anyaghasználat jó processzor. a sony is jó telefon de szintén túl van árazva, azért mert vízálló. 2 ismerösömnek van sony vizállló telefonja mindegyik megmondhatja ez a vízállóság addig menő mig új a teló beleugrasz a vizbe 1-2 képet csinálsz blabla utána sose fogod használni vizbe és fölösleges, ráadásul azok a kis ablakok tönkre ismehetnek.
2015. máj. 25. 11:49
 25/25 anonim válasza:

Mennyi szánalmas komment... az egyik csapat iphone-os mert látta a tv-be h az iphone jó (ne értsetek félre tényleg jó, de nem annyival jobb mint amennyire a többieket fikázzák), a másik csoport az iphone szar, a harmadik a samsung szar (ide tartoztam én is gyakorlatilag az s6 megjelenéséig és aki akkor nem változtatta meg legalább részlegesen véleményét azokra nem érdemes figyelni, mert az ilyeneknek mind1 milyen a mobil) és végül, de utolsó sorban vannak azok,akik csak azért szidnak, mert szeretnél venni egy jó telót 3évre... (természetesen tisztelet a KIVÉTELNEK!)

Személyes tapasztalatom szerint (és sony fan voltam még az ericcsontól az xperia s-en át egészen a Z-ig, de amit most művelnek a szegény z sorozattal...) és utáltamaz igénytelen 1 év után elmáló műanyag borítású "sarsungot", de az s6tal megtört a jég, kb fél éve s6om van és meg vagyok vele elégedve, a mostani állás szerint nehéz a döntés,de ha rögtön akarsz mobilt venni akkor S7 EDGE ha pedig még tudsz várni akkor iphone 7 is lehet, de ez a kérdés 99%-ban ízlésfüggő iphone 4 korában hatalmas volt a kül. Az ios és az android között, de már nem jobb annyival az almás rendszer (a touchwiz is egész elviselhető) az edge pedig furcsa elsőre (emberfüggő nekem pl nem jött be, de haveromnak nagyon tetszik) gyakorlatilag kb annyit kell eldöntened h apple-lel akarsz villogni vagy edge-el a többi tulajdonság a gyakorlatban elég hasonló (engem a samsung részben az üveg+fém kombóval nyert meg), az iphone-nál pedig gyengének tűnnek a specifikációk, de a gyakorlatban bőven elég 3 évig útána gondolom új telód lesz. Remélem tudtam segíteni...

2016. febr. 23. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!