IPhone 6 vagy Smasung Galaxy S6 Edge?
Mennyi szánalmas komment... az egyik csapat iphone-os mert látta a tv-be h az iphone jó (ne értsetek félre tényleg jó, de nem annyival jobb mint amennyire a többieket fikázzák), a másik csoport az iphone szar, a harmadik a samsung szar (ide tartoztam én is gyakorlatilag az s6 megjelenéséig és aki akkor nem változtatta meg legalább részlegesen véleményét azokra nem érdemes figyelni, mert az ilyeneknek mind1 milyen a mobil) és végül, de utolsó sorban vannak azok,akik csak azért szidnak, mert szeretnél venni egy jó telót 3évre... (természetesen tisztelet a KIVÉTELNEK!)
Személyes tapasztalatom szerint (és sony fan voltam még az ericcsontól az xperia s-en át egészen a Z-ig, de amit most művelnek a szegény z sorozattal...) és utáltamaz igénytelen 1 év után elmáló műanyag borítású "sarsungot", de az s6tal megtört a jég, kb fél éve s6om van és meg vagyok vele elégedve, a mostani állás szerint nehéz a döntés,de ha rögtön akarsz mobilt venni akkor S7 EDGE ha pedig még tudsz várni akkor iphone 7 is lehet, de ez a kérdés 99%-ban ízlésfüggő iphone 4 korában hatalmas volt a kül. Az ios és az android között, de már nem jobb annyival az almás rendszer (a touchwiz is egész elviselhető) az edge pedig furcsa elsőre (emberfüggő nekem pl nem jött be, de haveromnak nagyon tetszik) gyakorlatilag kb annyit kell eldöntened h apple-lel akarsz villogni vagy edge-el a többi tulajdonság a gyakorlatban elég hasonló (engem a samsung részben az üveg+fém kombóval nyert meg), az iphone-nál pedig gyengének tűnnek a specifikációk, de a gyakorlatban bőven elég 3 évig útána gondolom új telód lesz. Remélem tudtam segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!