Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 6 vagy Smasung Galaxy...

IPhone 6 vagy Smasung Galaxy S6 Edge?

Figyelt kérdés
Szülinapomra kapok egy új telefont és végül ezeket néztem ki és kiváncsi vagyok a véleményekre.

2015. márc. 7. 17:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
32%
Egy magadfajta elkényeztetett gyereknek tök mindegy, két hónap múlva úgyis kapod az újat...
2015. márc. 12. 17:23
 12/25 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Én most kaptam szulinapomra iPhone 6-ot. Igaz meg csak 3 napja nyustolom, de sztem a legjobb telefon, amit valaszthattam. Én Samsungot semmiképp nem vennék, de ez csak saját vélemény. Remelem segítettem!:)

2015. márc. 13. 16:24
 13/25 anonim ***** válasza:
Az Iphone azzal az 1giga rammal nem fogja annyi deig bírni a játékokat mint másik,mondjuk 3gigás 4magos 2,7ghz-es Lumia,csak mondom,hogy a Nokia/MS sok Androidnál jobb minőségű,persze nem mindegyiknél.
2015. márc. 14. 08:53
 14/25 anonim ***** válasza:
Hogyne bírná? A legértékállóbb telefon, nem fog belassulni 5 év után se lol csakha ráteszed a legújabb iOS verziót 5 év után majd, na akkor! De az eredetivel, vagy pár frissítéssel simán bírni fogja
2015. márc. 14. 19:37
 15/25 kérdező.. ***** válasza:
Hát az eredetivel hiába fogja bírni 5 év múlva ha már semmi nem fog futni rajta.3 év múlva már belassul a frissítések miatt az IOS is.
2015. márc. 14. 19:45
 16/25 anonim válasza:

lehet h 1 giga ram, de emberek, ugy van optimalizálva az ios, ha ez bőven elég neki, az androidnál van sokszáz féle hardwer, nem tudják optimalizálni, itt van a 6, és a 6plus. ennyi.

csak az egyszerű emberek nem ezt látják, hanem h 4 magos procis, 4giga ram, húúúúú, azt ha behal az andrroid, vagy beszoptok egy vírust, akkor csak pislgtok, mint hal a szatyorba..

2015. márc. 15. 12:16
 17/25 anonim ***** válasza:
De attól még,hogy jó erre az Ios-re a mostani játékokkal 1gb ram nem biztos hogy jó lesz a jövőbeli Ios-ekre és játékokra 1giga.Mondjuk az Androidos témával eggyet értek,mert arról váltottam.
2015. márc. 15. 15:39
 18/25 BlodDrunk válasza:

Iphone 4s telefonom van ami elvileg már idejét múlt 4éves telefon.

legújabb Ios van rajta 8.2 és ugyanolyan gyors mit 7alatt.

Szóval egy Iphone 5-6évig is bőven jó.

Papíron hülyeség nézni.

Egy androidos telefon aminek van 1GB ramja kevesebbet ér mint egy 512mb ramos Iphone.

A szoftver és programok optimalizáltsága ég és föld.

Az egyetlen hátránya az Iphone-nak az az aksi.

Elég gyorsan le tud merülni még új állapotban is.

Szóval ha netezel,face stb 1-2játék nap végére csutkán van.

2015. márc. 15. 16:08
 19/25 anonim válasza:
31%
Kis pénzes $$$$ szülinapra 200 felleti telót kap menőzz csak.
2015. ápr. 7. 20:13
 20/25 anonim válasza:
37%
Menőzzél vele,majd bejösz a csajoknak.
2015. ápr. 7. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!