IPhone 6-ba nem lesz kevés az 1gb ram?
Figyelt kérdés
Ballagásra bármilyen telefon választhatok, de kb. 4 évig azt fogom használni. A sima iPhone 6-ot néztem ki, de az 1gb ram kicsit kevésnek tűnik. Ha kevés az 1gb, akkor milyen telefont ajánlanátok helyette?2015. márc. 7. 10:44
11/15 anonim válasza:
Mégis milyen játék? Érdekes, hogy a programozók ezt nem így látják. Sőt sokkal jobban szeretnek iOS-re fejleszteni, mint droidra.
Ismét csak beböfögtél valamit. Gratulálok!!
12/15 anonim válasza:
én sem tapasztaltam még semmilyen játéknál sem problémákat, pedig nem csak engribördszel játszok.
13/15 Barnus92 válasza:
Kib*szottul kevés.Egy fostalicska Iphone 6 plus 6g tulaj vagyok,alig van a telefonban valami,a szabadmemória 38mb,videót akarok nézni kilép belőle.Hát rohadjon meg ez a szar fos telefon.
14/15 jonathanka válasza:
Nyugottan vegyél mert a világ legyorsabb legszebb legjóbb telefonja! Az androidos fosokat ne vedd meg se samsung se HTC se nokia ,se sonny ezek szarok az ios rendszernek nem kell ezer magos proceszzor ahoz ,hogy elfusson rajta az ios ! És igy is az ios a leggyorsabb meg a legjóbb
15/15 kérdező.. válasza:
Hát ennyi pénzért már legyen gyors...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!