Érintőképernyő vagy sem? Véleményed?
Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 09:51
1/10 anonim válasza:
nekem most érintőképernyős telefonom van, ez az első ilyen telefonom. Teljesen meglehet szokni, könnyű kezelni ha már belejössz. Én nagyon szeretem. Sms írás annó nekem a billentyűs telefonoknál nem ment gyorsan de az érintőképernyősnél piszok gyorsan megy:D
Én tökéletesen megvagyok vele elégedve:-)
Ha telefonvásárlás előtt vagy és tetszenek az érintőképernyős mobilok akkor ajánlom^^
2/10 anonim válasza:
Ha a telefonos érintőképernyőkre gondolsz, én kb. a falhoz vágom néha az U900-as telefonomat, mert annyira pontatlan és szar az érintőképernyős része. Lehet más telefon érintőképernyője jobb, de én 100% hogy é.képernyős telefont se veszek többet.
3/10 anonim válasza:
Én nem szeretem az érintőképernyőt, nekem a telóhoz valahogy hozzátartoznak a gombok. És úgy vettem észre, hogy sokszor kevesebbet tudnak mint a nem érintősök és csak az érintő miatt drágábbak.
4/10 anonim válasza:
Nekem most van először érintőképernyős telefonom és nagyon bírom!Sztem sokkal jobb,mint a normál.XD
5/10 anonim válasza:
5800 xpress-t ajánlom, nekem nagyon adja.
Design hibátlan, tudásra sem rossz...... :))
9/10 anonim válasza:
Én nem szeretnék érintő képernyős mobilt,mert egyszerűen mindig mást csinál mint amit én szeretnék!Bár lehet,hogy egyszerűen,csak nem nekem való!
10/10 anonim válasza:
Telefonban Iphone szerintem a legpengébb. nekem az tetszik,de nincs olyanom,nem is vennék,mert nem vagyok telefon mániás.Nagyon nem is használok telefont. Netbookokat szeretem,ha utazok,azon jobb minden multimédia mint telón. De például számítogépben a teljes érintőképernyős tábla pc-k nagyon ratyik szerintem. Mig egy kis mobil elfér a tenyérben,elnyomkurássza az ember,egy munkagép az nem jó ha olyan. A képernyőt tartani állandóan,meg azon gépelni satöbbi nem tul esztétikus szerintem,jobb ha vékony szétnyitható netbook,amin van billentyűzet,meg filmnézés közben sem kell úgy tartani a képernyőt mint egy vacak könyvet. Tehát van amiben jó az érintőképernyő,de nagyobb dolgokban kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!