Mennyire zavaró Xperia Z ultrán a vaku hiánya? A képek milyenek? Ha hirtelen kell egy fényforrás nem bosszankodtok hogy a telefonon nincs?
Szerintem nincs nagy értelme,mert amin van vaku azon is este nem lesz olyan a kép mint a nappal!
Nekem K-750i van!
Régen nem volt vaku pl nokia 6070 és mégis jó volt csak éjszakai mód!
Aminek van vaku ja este jobb a kép de veri minden telefont nekem tetszik 6,4coll és 8mp 2mp elölapi 2,2ghz proci!attól már csak a Z1 vag z2 z3 de az,már baj!
Nézz meg a neten vagy youtubon a mobilarénában tesztelték a z Ultrát!
Jó telefon,ha este nem vakuzol,akkor jó!De ha kell akkor baj,ha este akar menni valahová és nincs fény!
de veri mindegyiket FullHD 1920x1080-6.4coll 344ppi!
Snap800proci 2,2ghz 2gb ram 64gb bövithetö,és 330!
8mp és 2mp elölapi!
Szerintem este nem csinál jó képet,ugy mint nappal.nekem egy K-750i és van mikor nem jó a led fény,ha fénképezni kell! Nekem tetszik a teló na meg a Z2!
Csak várok mert most adják ki a Z4 és Z4ultrát nyáron,és sok teló olcsó lesz!
M4aqva már tavasszal 100eft kapható 720 kijelzö vizálló porálló 13mp vakus 5mp elsö kam 8magos 1,5ghz 2gb 64gb bövithetö 405 snap 615 lolipop 5.0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!