Miért kapcsol ki?
Figyelt kérdés
LG Optimus F6 mobiltelefonom van. A napokban többször előfordult, hogy kikapcsolt magától (van úgy hogy álló állapotában) és nem reagál semmire. Miután kiveszem az aksit, akkor tudom csak újra bekapcsolni. Mi lehet a baja és mi rá a megoldás? Előre is köszönöm.2015. febr. 27. 19:57
1/4 anonim válasza:
Gyari reset megvolt?
Nincs rajta esetleg valami jofele moddolt android? Akkumulator mikori, hany ciklus van benne?
A legfobb kerdes: gari van meg ra?
2/4 A kérdező kommentje:
augusztusba vettem a telefont, tehát nem régi, és igen van még garancia rajta. Csak azért nem akarom szervízbe küldeni mert amilyen "szerencsém" lenne, ők nem találnának hibát és egy hónapig telefon nélkül maradnék.
2015. febr. 27. 21:58
3/4 anonim válasza:
Hali!Nálam is ugyanez a gond. Napi többször kikapcsol magától és csak az aksi kivétel-visszrakás segít. Igaz!Nekem lassan 3 éves a teló! Aksi gond lenne?
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem a gyári reset segítet!
2015. nov. 13. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!