Nem kapcsol be a klon Iphone 6om?
Bukata! TALÁN valami maszek telós megbütyköli,de nem olcsón.
A végén a teló+javítás annyi lesz mint egy normális,közép kategóriás Sony vagy Samsung.
50 ezret egy klonert!?!?!?!?!?!?!?!?
teged sem fognak az eszedert elrabolni...
Őszinte leszek, mikor elolvastam a kérdést, hangosan felnevettem!
Javíts ki ha tévednék, de csak azért vettél i6 klónt, hogy az utcán, haverok előtt menő legyél vele..tényleg, ők tudják, hogy kamu telóval osztod az észt?
50.000ért már simán vehettél volna egy 32gb-os 4s-t, ami azért fényévekkel jobb, mint a tükörbenpózermenőmanó i6 klónod.
Így jártál, de javaslom, fizess be még egy klónra, és mond azt a haveroknak:
jajjj chhhh, váglyáátokh csótányok, besart az ájfón 6óm, de én ollyanhh gec ih menőh wagyokh h javitatttás hejjett vetem egy mássikat, váglyátokh csótányok?!
Akkor sem kapcsol be, ha töltőn hagyod úgy 15-20 percig? Előfordul (nem csak klón iPhone-on), hogy nincs benne annyi energia, hogy elinduljon.
Ha már próbáltad, akkor ennyi. Legközelebb vegyél egy igazit, vagy valami normális telefont, 50 körül van választék.
sikerült megcsinálni/tatni a telót? nekem ugyanez a problémám :(
amúgy meg aki érdemben nem tud hozzászólni a poszthoz az sztem ink. ne írjon semmit. kutyát nem érdekli h mit papoltok, meg milyen telót lehet venni 50-ért, ha én megveszem a klont 50ért akk megveszem, ennyi.
abban legyetek okosak h mi a baj pff..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!