Samsung S3650 Corby-n lehet beállítani háttérképet? Szerintetek jó telefon?
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 17:26
1/2 anonim válasza:
miért ne lehetne beállítani háttérképet??? Nekem a corby volt az első kiszemeltem, de a boltban meggondoltam magam. Olyan kis játéktelefon, nem tetszett...se külsőre...sehogy. Ezért választottam inkább az s5230-ast, szebb is és jobb is:-)
2/2 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel! Nekem most S5230-am van,de ezelőtt Corby-m volt. Én sajnos olyan hülye voltam,hogy nem kérdeztem senkit arról,hogy jó-e,vagy sem,vagy hogy tud-e valami jót,vagy sem! De leejtettem,(nem direkt) és szerencsére a képernyője teljesen széttört! Nemhogy hívni nem lehetett többet azt a mobilt,még be sem lehetett kapcsolni! Az S5230-amat meg már mérgemből a betonhoz vágtam,és nem lett semmi baja! Szóval sztem a Corby szar! Nehogy olyat végy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!