A samsung s5 mini vagy az iphon 4s telefon a jobb? fokent a kamera minosege erdekelne.
legtöbb szempontból jobb a samsung, pusztán azért, mert van köztük jónéhány év. inkább egy iPhone 5/5C-vel lehetne összehasonlítani.
kamera szerintem egy olyan dolog, hogy attól függ, ki kezeli. iPhone-ra is vannak olyan alkalmazások, amik egészen jól állíthatóak(pl. a ProCam), gondolom samsungon is. tegnap is például láttam egy olyan kérdést, ahol valaki a sony xperia z3 kameráját szidta, mert hogy az milyen egy hulladék, sose tud jó képeket csinálni vele stb. valaki meg belinkelt egy olyan galériát, ahova z3-mal készült képeket rakott fel a tulaj, és tökéletesek voltak. szóval szerintem önmagában a legtöbb telefon kamerája attól tud jó lenni, hogy ki mennyire tehetséges.
videózásban annyi előnye van az iPhone-nak, hogy HD mikrofon van benne, igaz, nem olyan jó, mint egy nokiának, de azért elég tisztességesen lehet egy koncerten kicsit videózgatni. a samu ott tuti elvérzik.
másrészt ha választanom kellene, akkor inkább az iPhone lenne, de ha mindenképp android, akkor jó messzire elkerülném a samsungot. vennék inkább egy moto g-t vagy ilyesmit, de még egy HTC is megteszi.
Mindkettő a legrosszabb ár/érték arány.
Ennyiért Lg G2/Xiaomi Mi3 vagy nexus5-t lehet venni ami 1000x jobb mindkettőnél.
A moto x 2014 az nagyon jó csak drágább mint az s5 mini.
Az s4 már "elavult" lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!