Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki tud ilyen telefont?

Valaki tud ilyen telefont?

Figyelt kérdés
seholsem talalok olyan telefont aminek van masodik kameraja, kb 5 megapixeles az egyik kamera, 50.000 Ft alatt van az ara, ne lenne lassu, es vodafone-os lenne..ha valaki tud ilyen telefont,es leirja a nevet,az nagyon jo lenne. koszonom.

2015. febr. 24. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Milyen telefonokat nézegettél? Mert én egy csomót találtam ami 50alatt aminek van előlapi kamerája.

Pl. Ace 3,ace 4, Jiayu g2f, doogee-nak az összes modellje amit kapsz ennyiért, xperia e3, lumia 535, 1-2ezressel többért redmi 2s, g620s, a xiaomishop.com-ról rendelve még a redmi 2 is kijön (eu-n belülről jön, nincs vám és áfa).

De biztos vagyok benne, hogy ennél jóval több telefon is van 50 alatt aminek lenne előlapi kamerája.

2015. febr. 24. 14:07
 2/6 A kérdező kommentje:
lumia520,530,smart 4, smart 4 mini stb.. csak az a baj hogy vodafone-os kene,meg a tapasztalatokra is kivancsi vagyok.
2015. febr. 24. 14:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha ennyire a kínálat alján keresgélsz akkor nem csoda, hogy nem találsz. Egyébként a Smart 4 turboban pont van előlapi kamera is és 30 alatt van az ára.

Amúgy vegyél függetlenül telefont. Sokszor olcsóbbak mint a szolgáltatónál.

2015. febr. 24. 14:49
 4/6 A kérdező kommentje:
de olyat szeretnek,ami tenyleg meg is eri.
2015. febr. 24. 15:04
 5/6 anonim ***** válasza:

A redmi 2 a xiaomishop.com-ról pont megéri (átszámolva kb. 40ezer körül van), dual simes és kártyafüggetlen is, ha meg rászánsz 60-at annyiért meg az edigitaltól is meg lehet venni.

A smart 4 turbo nfc is megéri azt a 27-28ezret amit elkérnek érte, kártyafüggetlenül az ace 4 is 40körül kapható (szemben a vodás 50ezres árával) és még az is egy egész vállalható ketyere.

Lumia 535, edigitalban 40ezer, ez is megéri az árát, kártyafüggetlen, beleteheted a vodás kártyádat is.

2015. febr. 24. 15:17
 6/6 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat!
2015. febr. 24. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!