Ha külfödről hívnak engem mobilon az nekem is pénzbe kerül?
Tévedés! Nem kerül semmibe.
Ha te hívsz magyar szoldáltatónál lévő számot akkor is csak belföldi hívásdíjat fizetsz, a többit a hívott fizeti.
Lásd roaming szolgáltatás díjak!
kedves, mindent nagyon jól tudó barátaim!
lehet, hogy ti azt hiszitek, hogy igazatok van, de azért nem kellene szegény kérdezőt butaságokkal etetni.
ez nem "én azt hiszem" kategória - talán meg kellen nézni egy számlát... én megnéztem a magamét és mit látok?
- fogadott hívás külföldről (48 mp) - 59,- ft
- fogadott hívás külföldről (2p 23 mp) - 177.- ft
- fogadott hívás külföldről (59 mp) - 59.- ft
.........
a tények bizony makacs dolgok - fizetni kell a külföldről fogadott hívásért...
ha valamit nem tudtok, akkor legalább ne legyetek magabiztosak :)
az előző vagyok...
azért kíváncsi lennék, hogy aki lepontozott, milyen alapon vonja kétségbe a tényeket...
Gyakori kérdések a Telenor oldaláról [link]
Ismeretlen nemzetközi számról hívtak. Kell ezért fizetnem?
Az ilyen eredetű hívások már ismertek előttünk. Különböző internetes oldalakon is terjednek olyan hírek, miszerint bizonyos hívások fogadása során a hívott fél számláján kimagasló számlaforgalom jelentkezhet. A hívás esetleges fogadásával azonban számlaforgalom nem keletkezik. Az egyes esetek kapcsán felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy ha ismeretlen külföldi számról kapnak hívást, ne hívják vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!