Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet sony ericsson...

Hogy lehet sony ericsson x8-as mobilon 1 kezdőlapra több widgetet is kitenni?

Figyelt kérdés

Tudjátok, lehet lapozgatni a kezdőlapok között, és én arra lennék kíváncsi, hogy hogy lehet 1 olyan lapra több widgetet is rakni, valamint az is érdekel hogy a menüből ikonokat hogy lehet lehúzni a kezdőlapra.

Ha ezek nem lehetségesek ezen a mobilon, légyszives azt is írjátok le, hogy ne vesztegessem az időmet több probálkozással.

A válaszokat előre is köszönöm!!! :)

2011. okt. 22. 14:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ezek pedig igen egyszerű műveletek amire magadtól is rájöhetsz. Több widgetet csak akkor tudsz kirakni az adott oldalra ha van még hely. Menü gomb vagy egy üres helyen ha hosszan nyomsz akkor előjön egy menü és ott lesz a widget alpont. Ikonokat meg úgy tudsz kitenni ha az alkalmazás listában hosszan nyomsz egy ikonon és akkor már ki is teheted képernyőre.

De javaslom, hogy kezd el kipróbálni mit hogy csinál a telefon és olvasd el a használati utasítást is. Csak így fogod megtanulni használni a telefonod.

2011. okt. 22. 15:09
 2/11 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló!

gondolom az nem jutott el az agyadig hogy nekem SONY ERICSSON X8-as telefonom van, ami nem úgy működik mint egy samsung, vagy egy nokia. Az x8-on nincs is olyan hogy "menügomb". Amúgy volt már samsung telefonom(samsung star 2), és ott valóban úgy lehetett ezt megtenni, ahogy te leírtad, de ismétlem nekem SONY ERICSSON XPERIA X8 mobilom van!!!

2011. okt. 22. 15:25
 3/11 A kérdező kommentje:
És eleve ha az x8-on hosszan megnyomom a képernyőt akkor nem a widgeteket adja ki,ahogy te leírtad, hanem azt hogy válaszzon háttérképet, szóval máskor addig ne oktass ki amíg nem olvastas el rendesen a kérdést!!!
2011. okt. 22. 15:31
 4/11 anonim ***** válasza:

gondolom az nem jutott el az agyadig hogy nekem SONY ERICSSON X8-as telefonom van, ami nem úgy működik mint egy samsung, vagy egy nokia.

Képzeld el, hogy igen. És azt is képzeld el, hogy az X8-as is pontosan ugyan úgy működik mint bármelyik másik androidos telefon legyen az Samsung, HTC, Motorola vagy LG. A nokiát meg ne soroljuk ide, mert az nem androidos.

Az x8-on nincs is olyan hogy "menügomb"

Akkor mi az a gomb ami fölött ott van a 4 kis négyzet, bal oldalon?

[link]

[link]

Meg máskor mellőzd ezeket a bunkó beszólásokat, hogy:

"gondolom az nem jutott el az agyadig" Nem anyáztam, hülyéztelek le vagy kreténeztem meg hasonlók.

2011. okt. 22. 15:33
 5/11 A kérdező kommentje:

1, Mégis hogy működne ugyanúgy egy samsung mint egy sony ericsson? nyilván nem arra gondoltam hogy mind a kettő árammal működik, hanem pl arra, hogy ha egy samsung telefonon hosszan megnyomom a főképernyőt akkor bejönnek a widgetek, míg a sony ericssonon a háttérképek. szóval nem ugyanúgy kell használni őket,nem ugyanúgy működnek.

2, felvilágosítalak hogy az nem menügomb hanem OPCIÓ gomb.

3, a "nem jutott el az agyadig" mondatért pedig elnézést kérek, tényleg máshogy kellett volna fogalmaznom.

2011. okt. 22. 17:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Alapból nem lehet, töltsd le marketről pl. a launcher pro-t.
2011. okt. 23. 00:45
 7/11 anonim ***** válasza:

"És azt is képzeld el, hogy az X8-as is pontosan ugyan úgy működik mint bármelyik másik androidos telefon "

Akkor nem láttál még x8-at. Arra csak 1 widgetet lehet alapból rakni egy oldalra.

Amit lehet csinálni, másik launcher letöltése vagy 2.3-as főzött rom felrakása, akkor már lehet használni az új 4 sarkos felületet, ahol egy sarokba 4 ikont, illetve annyi widgetet vagy ikont lehet kirakni a felületre amennyi elfér.

[link]

2011. okt. 23. 00:49
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D
2011. okt. 23. 14:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Alapból csak egy widgetet lehet kirakni egy oldalra! Másik launcher kell hozzá pl: launcher pro!

Én azt használom nagyon jó és gyors. töltsd le a marketról!

2011. okt. 30. 18:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Jó, hogy megismétled amit korábban írtam...
2011. okt. 30. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!