Vettem a napokban két darab nokia 6300-ás telefont. Üzembe helyeztük a telefonokat, nincs baj velük csak van egy ikon amit nem értek és mindenkét telefonon rajta van. Az akkumlátor töltöttségi állapota mellett van egy G betű. Mit jelent?
Figyelt kérdés
Vettem a napokabn két darab nokia 6300-ás telefont, mert most így nagyon olcsó volt a vodafonnál!
A használati utasításban azt írja G/E a teelgon regisztrálva van egy GPRS vagy egy EGPRS- hálozathoz.Ez mit jelent? ki tudom kapcsolni?HA telefonálok akkor ez a G betű át van húzva és a kiskönyv azt írja ilyenkor hogy fel van függesztve.Valaki segítsen!
2008. aug. 24. 09:29
1/2 anonim válasza:
Ez csak annyit jelez, hogy elérhető a mobilnet. Ne aggódj emiatt, ha nem használod rajta az internetet, akkor nem is fog levenni pénzt! kikapcsolni szerintem nem lehet, apám mobilján is mindig ott van, pedig neki egy 5140i van.
2/2 FAKESZmester válasza:
biztos kilehet kapcsollni nekemis kivan meg a faternak is .....
a beállitások menüben nézz me mindent csakmegfogod talállni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!