Iphone 5 vs 5s vs 6?
Figyelt kérdés
Már régóta szeretnék egy 5-öt vagy 5S-t és máe majdnem meg is ettem de most elkezdett megtetszeni a 6 is. És nem tudom eldönteni hogy vegyem meg az 5s-t vagy az 5-öt vagy várjak a 6-ra(hogy elég pénzem legyen rá)?
Mert új telefon biztos kell ,ami most van az használhatatlan: Soony Xperia E.
2015. febr. 22. 11:23
1/7 anonim válasza:
Ősszel jön az iPhone 6S, vedd majd meg azt. :D
2/7 Jack Alvin válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2015. febr. 22. 14:19
4/7 Zakathol válasza:
A kijelző mérete alapján dönts. Hardveresen nem akkora az ugrás az 5s és a 6 között, hogy megérje a plusz tízezreket.
Ha nincs szükséged a nagy kijelzőre, hanem inkább kompaktabb telefont szeretnél, akkor 5s.
5/7 anonim válasza:
Nem ertem miert dicserik annyira az iPh6ot. Osztalytarsamnak az van, es amikor a kezembe kerult azonnal lefagyott...:DDDDD de tuti jo telo:) nekem 5s van, megvagyok elegedve vele, ha ezt veszel nem jarsz rosszul;D
6/7 Jack Alvin válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2015. febr. 22. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!