A tabletem nem látja a pendrive-ot! Mi a teendő?
Szóval a fentebb leírt problémám van. Ugyebár egy OTG kábelel próbáltam, sikertelenül. A pendrive egy 16gb-os Kingston(Jelenleg Fat32-es fájlrendszerrel) A tablet pedig egy Eboda Essential A330-as. Tudom, hogy nem egy erőmű, de filmezésre vettem, arra is használom. S szeretném használni pendrive-al is..
Próbáltam "kiguglézni" a problémám megoldásához vezető utat, de sikertelenül.
Nem vagyok egy műszaki zseni. Ergo, ha valaki tudd segíteni, az próbálja meg kérem, ne szaknyelven levezetni :)
Az első válaszolóhoz szólva, Android. Abból is a 4.2-es rendszer.
2. Téged pedig valamiért nem értelek
2. Mégis értelek, bocsi...
Mert specifikációban is azt írta anno...
Egyáltalán mi kell ahoz, hogy tudja? :O
Leírások azt írják, tudja, sőt, elvileg bolti csomagja is tartalmaz egy OTG kábelt.
Azért ezzel megnézhetnéd, nem hagyták-e ki disznó módon mégis a supportot:
Ha nem nyert, próbálkozhatsz a playben pár USB OTG helper, USB OTG host stb. appal, némelyik rootot igényel, némelyik nem. Hátha valamelyik egyszercsak csodát tesz.
Egyébként biztos, hogy FAT32 az a pendrive?
Mert a legtöbb androidos kütyü az NTFS-t nem látja. Formázhatod xFAT-re is, csak akkor meg XP nem látja.
Köszönöm a reakciókat. Elnézést a kései reagálásért.
A probléma az usb aljazattal volt.
Szervízbe küldtem, hàrom hét múlva viszajött, azóta látja/olvassa a pendrive-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!