Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ki lett mosva a pendrive. Mi...

Ki lett mosva a pendrive. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Nyilván gondolom nem használom egy jó ideig, már 3 napja nem próbáltam. Megmenthető még, ha így sem fog működni?
2010. jún. 12. 09:11
 1/7 anonim ***** válasza:

kopogtasd meg, vane benne még víz. ha van, szét kell pattintanod, és kihelyezned a (zöld/piros/sárga/kék)színű paneljét az asztalra további három napra száradni.

ha esetleg széttöröd, akkor celluxxal vagy burkolathoz hasonló szigetelőszalaggal még mindig elfogadhatóan össze lehet ragasztani.

ha plasztik gumiszerű a külseje, akkor ki is dobhatod, az előbb lesz penészes, minthogy ki tudna száradni, vagy pedig késsel levágod róla a műanyag burkolatát ha fontos adat van rajta, és úgy szárítod ki, de akkor elveszik a burkolata...

2010. jún. 12. 09:19
 2/7 anonim ***** válasza:
én is mostam már ki, nem lett semmi baja....
2010. jún. 12. 09:20
 3/7 anonim ***** válasza:
persze, csak a laptopod USB portját végleg kinyírja, ami már elég nagy gáz, ha a háromból elvesztesz egyet
2010. jún. 12. 09:23
 4/7 A kérdező kommentje:

én is ettől félek. De megfogadom a tanácsotokat, és szétszedem még szárítani egy hetet. Igazából nem tudom már mi van rajta mert párhuzamosan többet is használok, mindig amelyiket éppen megtalálom. Kiszárítom, aztán egy elfekvőben lévő gépen kipróbálom!

Köszi a segítséget!

2010. jún. 12. 10:43
 5/7 anonim válasza:
Ki kell teregetni,had száradjon
2010. jún. 12. 12:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is kimostam, pár hétig öblítő szaga volt, semmi egyéb.

A laptop USB portját miért is nyírja ki? Nem kötözködésnek, csak érdekel. Soha nem hallottam még olyanról, hogy hibás USB eszköz meggyilkolta a portot (fordítva igen).

2010. jún. 12. 16:42
 7/7 A kérdező kommentje:
én el tudom képzelni hogy kinyírja az usb portot, ha pl zárlatos lett a kimosás miatt. bár ha rendesen kiszárad akkor elvileg ilyen gond nem lesz.
2010. jún. 12. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!