Ki lett mosva a pendrive. Mi a teendő?
kopogtasd meg, vane benne még víz. ha van, szét kell pattintanod, és kihelyezned a (zöld/piros/sárga/kék)színű paneljét az asztalra további három napra száradni.
ha esetleg széttöröd, akkor celluxxal vagy burkolathoz hasonló szigetelőszalaggal még mindig elfogadhatóan össze lehet ragasztani.
ha plasztik gumiszerű a külseje, akkor ki is dobhatod, az előbb lesz penészes, minthogy ki tudna száradni, vagy pedig késsel levágod róla a műanyag burkolatát ha fontos adat van rajta, és úgy szárítod ki, de akkor elveszik a burkolata...
én is ettől félek. De megfogadom a tanácsotokat, és szétszedem még szárítani egy hetet. Igazából nem tudom már mi van rajta mert párhuzamosan többet is használok, mindig amelyiket éppen megtalálom. Kiszárítom, aztán egy elfekvőben lévő gépen kipróbálom!
Köszi a segítséget!
Én is kimostam, pár hétig öblítő szaga volt, semmi egyéb.
A laptop USB portját miért is nyírja ki? Nem kötözködésnek, csak érdekel. Soha nem hallottam még olyanról, hogy hibás USB eszköz meggyilkolta a portot (fordítva igen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!