Lecseréljem? Meguntam at iphone-t!?
Figyelt kérdés
Sziasztok !! Az a bajom ,hogy mindig iphone-om volt és eddig majdnem az összes, az első egy 3gs volt utána 4s, 5 és a változatosság kedvéért egy 6 Plus gondoltam ez legalább hoz számomra valami újat a méretei miatt, de nem !! És láttam azt a blackberry passport-ot és gondolkodom rajta ,hogy lecseréljem-e de ezt a telefont 230000-ért vettem a t-monileba és nem tudom ,hogy érdemes lenne-e lecserélnem egy 160000FT-os telefonra !! Csak valami új kedvéért !! Szerintetek ?? Tudom kicsit furcsa, hihetetlen a story de ha valaki nem hinné el linkelek facebookot!!2015. febr. 18. 10:11
11/15 anonim válasza:
Hát az elég gáz hogy a doboza szinte ugyan az. De ha egyszer jobb telefon akkor kit érdekel?
12/15 A kérdező kommentje:
Tudom az újat egy j csak magamba 2 nek hallom és van ,hogy 💩-ul írom !! Mi közöd hozzá ,hogy hány éves vagyok ??
2015. febr. 23. 17:18
13/15 A kérdező kommentje:
Az oldalt is koppintották az iphonetól !! És nem jóbb a telefon én nem akartam volta lecserélni mert nagyon jó és tud újat de számomra ez már nem új mert nekem eddig csak iphone okos📱-om volt és már egy picit unom a menüjét ,hogy túl egyszerű (nekem , más nem tudom ,hogy van vele)
2015. febr. 23. 17:21
14/15 A kérdező kommentje:
*jobb bocsi de mondom magamba husszú
2015. febr. 23. 17:23
15/15 anonim válasza:
Hát tippem szerint max 13-14 éves lehetsz. Ha ilyen gyenge a felfogásod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!