Lecseréljem? Meguntam at iphone-t!?
Figyelt kérdés
Sziasztok !! Az a bajom ,hogy mindig iphone-om volt és eddig majdnem az összes, az első egy 3gs volt utána 4s, 5 és a változatosság kedvéért egy 6 Plus gondoltam ez legalább hoz számomra valami újat a méretei miatt, de nem !! És láttam azt a blackberry passport-ot és gondolkodom rajta ,hogy lecseréljem-e de ezt a telefont 230000-ért vettem a t-monileba és nem tudom ,hogy érdemes lenne-e lecserélnem egy 160000FT-os telefonra !! Csak valami új kedvéért !! Szerintetek ?? Tudom kicsit furcsa, hihetetlen a story de ha valaki nem hinné el linkelek facebookot!!2015. febr. 18. 10:11
1/15 anonim válasza:
Szerintem visszalépés lenne de te tudod...
2/15 A kérdező kommentje:
Tudom de már annyira meguntam ,hogy nincs benne semmi új 2010 óta ugyan az a márka az első okostelóm is iphone volt!
2015. febr. 18. 10:22
3/15 Dogmatix91 válasza:
Mégis mit vársz egy telefontól? Ha lecseréled akkor 1 hétig nyomogatod, hogy hú de marha király, aztán utána ugyan úgy megunod. Ez egy telefon. Ugyan azt tudja mindegyik. Telefonálsz vele, üzenetet írsz, netezel, zenét hallgatsz, esetleg játszol, fotózol. Meg ha van 1-2 olyan app amire szükséged van akkor azt használod. A BB-n se csinálnál mást.
4/15 A kérdező kommentje:
De az iphonenak már túl egyszerű a menüje és csukott szemmel átállítok bármit !! Lehet ha vennék valami mást lenne benne valami új, valami élvezet ! De viszont félek attól ,hogy szar a bleckberry képe vagy lassabb mert akkor tuti a kukába végzi !!
2015. febr. 18. 10:44
5/15 Zakathol válasza:
Semmi értelme lecserélni valamit ami bevált. Csak azért hogy nehezebben igazodj el az új rendszerben?! Abban mi az élvezet?
Vegyél egy butafone-t és akkor az lesz az élvezet hogy magadtól kell dolgokat megjegyezni, térkép alapján tájékozódni és végre újra előveheted a walkmant is. Full hipster leszel és az eladott iphone árából vehetsz egy rakás kordbársony gatyát meg tarisznyát.
6/15 anonim válasza:
Hát az iPhone sose hoz semmi újat, nem tudom miért gondoltad ezt. Inkább add el és vegyél valami felső kategóriás Androidos telefont. Pl.: Nexus 6, na az tuti fog változást hozni!
7/15 A kérdező kommentje:
Te b*zi mit jössz nekem a nexusoddal miközbe az a f**sz cég mindent lekoppintott az iphoneról ő se tud újjalat mutatni mert mindent az iphoneról másol !! Nézd meg a dobozát + oldalát a nexusnak és hasonlítsd össze a sz****rost az iphone-nal és meglátod ki tud újjat !! Nézd meg elötte mielött fa**ságokat kommentelsz számomra nincs olyan ,hogy android mert egy 🎩💩 se ér !!!!!! Meg a többi 💩 se engem csak a blackberry érdekelt volna mert az is egyedi tud valami újjat nem koppint le senkit !! NEM Nexusssss
2015. febr. 23. 16:30
8/15 A kérdező kommentje:
!!!!!!
2015. febr. 23. 16:31
9/15 Dogmatix91 válasza:
Nyelvtannal azért barátkozz meg és menj el valami terápiára.
10/15 anonim válasza:
Te hány éves vagy most komolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!