Mit csináljak anyu telefonjával? (21-es csapdája)
az a probléma h.anyu teljesen lemerült az akksi..Eddig nem is lenne baj, mert ugye ilyen állapotban is töltődnie kéne,ha rádugom a töltőre..
de már kb.2-3 hete eleve valami gond van a töltővel is tehát jó pár percig igazgatni kell a töltőt is a telefonban, mire kiírja h.töltés és elkezdi valóban tölteni...(csomó ideig nem érzékeli h.áramot kap azt hiszem)..Szóval ahhoz h.lássuk h.tölt-e egyáltalán, bekapcsolt állapotban kéne lennie...de ugye sajna nem lehet bekapcsolni se, mert lemerült..
szóval ez a 21-es csapdája...amúgy egy Motorola telo.
szervízben tudnak valmit csinálni vele??vagy én saját kezűleg?
Szerintem valahol el van törve a vezeték a töltőben, ezért nem érintkezik. Próbáljátok meg másik ugyanilyen telefonnal, illetve másik ugyanilyen töltővel a töltőt ill. telefont.
Amúgy nem a 22-es csapdájára gondoltál véletlenül? :)
de arra gondoltam:)))nem tudom miért írtam 21-et:):)
sajna nincs másik ilyen telónk...de majd szerzünk egy töltőt...
köszi a válaszokat.végül elmentem a szervízbe, megnézték egy vadiúj töltővel.nem működött...szóval nem azzal van a gond..otthagytam,hétfőn/kedden kész lesz(elvileg)
majd megírom a fejleményeket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!