Télen, kesztyűben mit kezd az ember a kapacitív érintős telefonjával?
Nem kérdés, hogy a kapacitiv!!
Ezt olvasd el, leirja, hogy hogyan érzékel a kapacitiv képernyő! Ebből sok hasznos infót megtudsz és sok kérdésre is választ kapsz!!
Nekem van mind a kettő, jobb szeretem a rezisztívet.
Miért? Sokkal jobb íráskor a ceruzával böködni, mert kicsi a hegye, ugyanez a kapacitívvel jóval nagyobb mutatvány.
Még egy: a rezisztívet kezelhetem ceruzával ugye, de ha elég nagyok az ikonok, megy az ujjal is, mintha kapacitív lenne, a megfordítás a kapacitívre nem mondható el.
A trendi engem nem, a használhatóság inkább érdekel.
Egy ami a kapacitív mellett szól, pontosabban csak azokon a készülékeken van MultiTouch... (Amennyire én tudom)
ami a kapacitiv mellett szol h jobban kezelheto, az is multi touch.
nem vennek rezisztivet, akkor erzekel ha kedve van hozza, ceruza nelkul nem is lehet normalisan smst irni, ellentetben a kapacitivval, 100bol egyszer utok csak melle.
Köszönöm a válaszokat.
Én a mutitouchot nem hisze, hogy sokat használnám, viszont az azért fontos, hogy netezés közben pontosan rá lehessen kattintani a linkre, nem?
Kár, hogy a kapacitívot nem lehet használni kesztyűben pl., meg hogy ha kicsit nedves az ember ujja, rögtön megbolondul, valamint nem lehet ugye vele úgy rámutatni egy pontra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!