Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Télen, kesztyűben mit kezd az...

Télen, kesztyűben mit kezd az ember a kapacitív érintős telefonjával?

Figyelt kérdés
Tudom, leveszi a kesztyűt. De valami más? Gondolkozok, hogy telefont veszek esetleg, de ez pl. nem tetszik a kapacitív kijelzőben...
2011. febr. 4. 17:56
 1/7 A kérdező kommentje:
Ti melyiket tartjátok jobbnak amúgy? A kapacitívot vagy a rezisztívet?
2011. febr. 4. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem kérdés, hogy a kapacitiv!!

[link]

Ezt olvasd el, leirja, hogy hogyan érzékel a kapacitiv képernyő! Ebből sok hasznos infót megtudsz és sok kérdésre is választ kapsz!!

2011. febr. 4. 18:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez a leveszed a kesztyűt jó megoldás vagy olyan kesztyűt veszel amiben szabadon vannak az ujjaid vagy beszerezel egy ilyet: [link]
2011. febr. 4. 18:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem van mind a kettő, jobb szeretem a rezisztívet.

Miért? Sokkal jobb íráskor a ceruzával böködni, mert kicsi a hegye, ugyanez a kapacitívvel jóval nagyobb mutatvány.

Még egy: a rezisztívet kezelhetem ceruzával ugye, de ha elég nagyok az ikonok, megy az ujjal is, mintha kapacitív lenne, a megfordítás a kapacitívre nem mondható el.

A trendi engem nem, a használhatóság inkább érdekel.

Egy ami a kapacitív mellett szól, pontosabban csak azokon a készülékeken van MultiTouch... (Amennyire én tudom)

2011. febr. 4. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:

ami a kapacitiv mellett szol h jobban kezelheto, az is multi touch.

nem vennek rezisztivet, akkor erzekel ha kedve van hozza, ceruza nelkul nem is lehet normalisan smst irni, ellentetben a kapacitivval, 100bol egyszer utok csak melle.

2011. febr. 6. 11:17
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Én a mutitouchot nem hisze, hogy sokat használnám, viszont az azért fontos, hogy netezés közben pontosan rá lehessen kattintani a linkre, nem?

Kár, hogy a kapacitívot nem lehet használni kesztyűben pl., meg hogy ha kicsit nedves az ember ujja, rögtön megbolondul, valamint nem lehet ugye vele úgy rámutatni egy pontra...

2011. febr. 6. 12:31
 7/7 anonim válasza:
Vagy írd be a google-ba hogy kapacitív kesztyű és máris megoldódott a problémád.
2011. dec. 28. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!